Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj a kitolás?

Mennyire fáj a kitolás?

Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 16:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az első véleményét.

Nekem kitoláskor annyira feszített a baba feje,hogy nem éreztem a tolófájásokat.mMondták ha érzem a fájást myomjak.Én megkértem h szóljanak mikor nyomjak mert annyira feszít h folyamatosan fáj.

2016. nov. 6. 17:50
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
8. vagyok. Beletekerte magát a köldökzsinórba, így az mindig visszahúzta, végül fogóval kellett segíteni neki megszületni. Mivel nem a nyakán volt a zsinór, hanem a testén, így a szívhang végig rendben volt, nem jött szóba a császár. Megküzdöttünk, az biztos, de cserében a vajúdásom is csak 3 óra volt.
2016. nov. 6. 17:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fájt a kitolás, csak nyomnom kellett megállíthatatlanul. Pedig több, mint 2 óràs volt. Viszont a vajúdás. Na azt soha többször!! Nekem azért volt ilyen hosszú, mert hiába koponyavégű volt de fordítva volt a baba, így nem tudott segíteni, és mindig visszacsúszott. Vákum se segített.
2016. nov. 6. 17:57
 14/24 anonim ***** válasza:
80%
Értem. Köszönöm hohy leirtad.
2016. nov. 6. 18:13
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

Én akkor vállalom, hogy nem vagyok ősanya, mert egy fél adag epidurállal szültem. Azért féllel, mert gyorsan tágultam és nem volt idő beadni az egészet.

Megmondom őszintén, nekem így egyáltalán nem fájt a kitolás. Kb. fél óra volt vagy annyi se. Kicsit feszített. Az oxitocin és burokrepesztés utáni fájások viszont eléggé fájtak, de az is túlélhető volt. Semmi horror vagy ilyesmi.

2016. nov. 6. 18:32
 16/24 anonim ***** válasza:

A kitolás megkönnyebbülés volt a vajudashoz képest. Éreztem, hogy mindjárt vége, és láthatom a babát.

Nekem könnyű dolgom volt, gyakorlatilag 4-5 nyomás után kint volt a baba. Fájdalom szinte nem volt, csak nagyon erős nyomási inger. Ott már nem volt szünet a tolofájások között.

Három óra?! Atyaég! Az nagggyon durva lehetett!

2016. nov. 6. 18:34
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt vészes a vajúdáshoz képest, csak nagyon égett, meg nehéz volt.
2016. nov. 6. 19:37
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

2x szültem, a kitolás olyan, mint egy szorulásos kakilás, már bocs.

A vajúdáshoz képest szerintem leányálom. Mondjuk néhány nyomásra, pár perc alatt megvoltak a gyerekek.

2016. nov. 6. 20:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt a legeslegrosszabb resze. 21.5 orat vajudtam, azt siman kibirtam egy hang nelkul, nem is sikitottam, nem is sohajtoztam, csendben turtem a fajdalmat. Sot aludtam is 2 fajas kozott. Aztan tolofajasaim akkor voltak, amikor meg csak 8 centire voltam nyitva.. Amikor kinyiltam teljesen akkor par orat vartunk, de nem jottek tolofajasok,ugyhogy sima fajasoknal kellett nyomnom, ugy, hogy a szuleszem szamolt 10ig, es en akozben becsuktam a szemem, es nyomtam. 1 orat sz@rakodtunk igy, mire kijott, de amikor kijott a feje akkor mar mondogattam, hogy "aaa aaa aaa", mert az mar tenyleg fajt. Egett a borom ahogy tagult, szornyu volt. Pedig nekem is mindenki azt mondogatta, hogy csak jussak el a kitolasig, utana mar semmi nem fog fajni... persze :D de tenyleg sokan mondjak, hogy az mar a megkonnyebbules, mikor jonnek a tolofajasok es kinyomod, hat lehet, de sajna en nem tolofajasnal nyomtam ki.
2016. nov. 6. 21:28
 20/24 anonim ***** válasza:
80%
Egyaltalan nem fajt pesig vakummal kellett vilagra segiteni a babat. A gatmetszes sem fajt, a varras se semmi.. 2,5 orat vajudtam de addigra mar 9 cm voltam. Elotte fajdogalt a hasam otthon mielott elment a viz de nem neveznem vajudasnak, mert sima menstrus gorcsok voltak. En sokkal rosszabbra szamitottam. 5 hete szultem, friss az elmeny de akar mar holnap is vegig csinalnam mindenestol🙂
2016. nov. 6. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!