Van köztetek olyan aki farfekvésű babáját normál úton szülte?
Kérlek meséljétek el mi volt, hogy volt.
33 hetes vagyok 2100g a baba és stabil farfekvésű. Nemakarok császárt. A dokim szerint megszüljük. Az első gyerek végig koponyavégű volt, tehát fogalmam sincs milyen érzés mikor befordul, vagy mikor kell h beforduljon. stb.
Sztem faros szülés lesz sajnos. Nme fog befordulni. :(
Nekem is a 2. baba volt sokàig faros. Azt mondta a doki simàn megszülhetem, ràadàsul annàl könnyebb, minél nagyobb a baba ( persze nem az óriàscsecsemőkre értendő).
Aztàn, hogy belenyugodtam, hogy meg lehet szülni, szinte azonnal befordult.:-)
Nektek is van még időtök.
Én nem kockáztatnék. Lehet, sok sikeres faros szülés van de mi van ha nem te vagy a szerencsés..?
:( De sok sikert, ha esetleg faros maradna.
szerintem ez sokkal nagyobb önzőség, mint aki maga választja a császárt. Utóbb a babának szinte 100% h nem lesz baja, de egy faros szülésnél sokkal több a kockázat.
Én tuti nem kockáztatnék csak azért, hogy azt mondják, ügyes voltam és megveregethessem a saját vállamat, hogy defa-a csaj vagyok...
Ugyanakkor remélem neked befordul, vagy ha nem is, nem ti lesztek, akiknél baj lest...
Hugi így született. Dokim szerint meg lehet szülni simán csak komplikáltabb mint a sima/normál szülés. Nekem az volt a szerencsém, hogy viszonylag kis súllyal született (2700 gramm), meg hogy második gyerek. Mert ha első lett volna kérés, "akarás" nélkül vittek volna rögtön műtőbe és császároznak. 28 hetes uh-n látták, hogy farfekvéses, úgy voltam vele, hogy van ideje befordulni. 36 hét 5 napra született (következő héten kellett volna mennem az utolsó uh-ra), vasjúdás közben derült ki, hogy nem fordult be.
Túléltük mindketten, egészséges, boldog 3 és fél éves gyerek lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!