Van olyan köztetek aki Angliában szült? Magán illetve normál ellátást vett igénybe? Melyik milyen volt és mit tanácsoltok?
Angliában nem divat a fizetett doki-elég húzós ára van.
NHS-es szülésem volt-normál...sztk-s, ha úgy tetszik:D
Az orvosi ellátás mindenütt sr, hál isten nem nyírtak ki, pedig nem sok kellett hozzá, azért szerencsére mindig van ott valaki, aki időben---utolsó pillanatban---észbe kap.
Szia! 2,5 éve szültem Angliában, szeptemberben szülöm a másodikat, nekem eddig csak jó tapasztalatom volt. Emberként bánnak velem, nem bunkóztak. Én kórházban szültem, minden kérdésemre-kérésemre kedvesen reagáltak. Reggel fél nyolckor született a kislányom, páromnak hoztak reggelit és kávét én csak a gátvarrás után kaptam reggelit, később ebédet.
A szoptatást nem erőltetik (persze rákérdeznek azért, hogy tuti nem) de ha gond van és akarod, küldenek szoptatási tanácsadót.
Ha minden okés 6 óra után hazamehetsz, mi maradtunk egy éjjelt, mert nem volt széklete a kicsinek. A babát nem lehet beadni a csecsemősöknek egész éjjel melletted van, de pl a mellettem fekvő csajnak egész éjjel rossz kedvű volt a babája, és egész éjjel mellette ült egy midwife segíteni és tartani benne a lelket. Nekem is írhatsz nyugodtan, hogy ha van még kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!