Van köztetek olyan akinek medencevégű babáját UH vezérelve kívülről sikeresen fordította meg az orvos?
Igen van
Evente 300 babat forditunk ebbol 100 sikeres 200 150 huvelyileg szuli meg a faros babat
Erdemes megprobalni nem vesztesz vele semmit nem faj riziko nem tul sok benbe
Én úgy tudom h Magyarországon nem fordítanak babát de Ausztriában pl igen. Akiknek a 32-34ik hét között faros a baba azoknál megpróbálják és ezeknek elég jó esélye van h úgy is maradnak. Ekkor a fej méret meg megfelelő a beekelodesre, de a későn csinált fordítás oknál mar nagy az esély h nem tud a szülőcstornaba rendesen be fordulni, beékelődni. Emellett azt olvastam h az így atforditott babák meg mindig meg fordulhatnak de nagyrészt mar maradnak, azt hiszem 2/3 arányú a maradás, de nem vagyok ebben biztos. Üdv
34hkm
Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat!
A Róbert magánk kh ban 50e Ft ért megfordítják.
A dokim azt mondja, h ő ilyet nem "játszik" mert nem látni, hogy köt e csomót a kzsinórra.
Szerinte farral megszülöm. Nem félek tőle kicsit se hiszen a MVF nem indikáció a császárra.
Nekem mind1, hogy befordul e vagy faros marad csak normál úton szülessen. A császárról hallani se akarok. 2. baba
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!