Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van köztetek olyan akinek...

Van köztetek olyan akinek medencevégű babáját UH vezérelve kívülről sikeresen fordította meg az orvos?

Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 20:34
 1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs
2016. nov. 3. 08:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen van

Evente 300 babat forditunk ebbol 100 sikeres 200 150 huvelyileg szuli meg a faros babat

Erdemes megprobalni nem vesztesz vele semmit nem faj riziko nem tul sok benbe

2016. nov. 3. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom h Magyarországon nem fordítanak babát de Ausztriában pl igen. Akiknek a 32-34ik hét között faros a baba azoknál megpróbálják és ezeknek elég jó esélye van h úgy is maradnak. Ekkor a fej méret meg megfelelő a beekelodesre, de a későn csinált fordítás oknál mar nagy az esély h nem tud a szülőcstornaba rendesen be fordulni, beékelődni. Emellett azt olvastam h az így atforditott babák meg mindig meg fordulhatnak de nagyrészt mar maradnak, azt hiszem 2/3 arányú a maradás, de nem vagyok ebben biztos. Üdv

34hkm

2016. nov. 3. 12:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat!

A Róbert magánk kh ban 50e Ft ért megfordítják.

A dokim azt mondja, h ő ilyet nem "játszik" mert nem látni, hogy köt e csomót a kzsinórra.

Szerinte farral megszülöm. Nem félek tőle kicsit se hiszen a MVF nem indikáció a császárra.

Nekem mind1, hogy befordul e vagy faros marad csak normál úton szülessen. A császárról hallani se akarok. 2. baba

34hkm

2016. nov. 5. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező miujs? Én is úgy vagyok, mint te. Harmadik bébi. Mi lett azóta?
2016. dec. 3. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!