Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elhagytam a TAJ kártyám,...

Elhagytam a TAJ kártyám, tényleg szüléskor annélkül nem látnak el?

Figyelt kérdés

2016. okt. 25. 00:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Anelkul - egy n.

Ellátnak, mert benne kell , hogy legyél a rendszerben. Gondolom jártál terhesgondozásra.

2016. okt. 25. 01:04
 2/15 anonim ***** válasza:
47%
Ellátnak akkoris ha pl nem fizeted a TB.T csak rad terhelik.de a rendszerben benne kell legyel
2016. okt. 25. 01:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A számát tudod? Elvileg elég kell legyen a szám is.
2016. okt. 25. 06:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég a száma, egyik gyermekemnel sem volt meg a kartyam
2016. okt. 25. 06:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem csak a kiskönyvet kérték mindig, abban benne van a szám, elég nekik az is. De lehet pótolni gyorsan.
2016. okt. 25. 06:28
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

2!

Magyar állampolgárt tb nélkül is ingyenesen látnak el, nem terhelnek rá semmit. Jelzik neki, hogy nincs elő tb jogviszonya és értesítik a NAVH-ot. De nem számlázás soha ki semmi kezelést, ellátást, semmit, csak és kizárólag a havonta fizetendő tbt fogják szamonkerni. De a kerdezonek van, csak nem találja.

2016. okt. 25. 09:59
 7/15 anonim ***** válasza:

A kártya mindegy, annyi a lényeg, hogy légy benne a rendszerben. Az könnyebb, ha a számát tudod.

Nekem sincs kártyám vagy tíz éve. A száma fel van jegyezve és kész.

2016. okt. 25. 15:24
 8/15 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ha beindul a szülés ellátnak a Taj kártya nélkül?És ott felvételkor csak a leleteket kérik és a kiskönyvet abba meg benne van a szám..
2016. okt. 25. 17:59
 9/15 anonim ***** válasza:
7# ezt tapasztalatbol irom.. pluszba kiszamlazzak,2napja kaptam levelet, mivel miota hazakoltoztem nem fizettem TB.T a hèten intèzem! Szoval nekem irhatod, latom amit a papiron irnak! Egyszer korhazi ellatas es ketszer haziorvosi vizsgalat :) 7000Ft amugy havonta. Es ezekhez a napokhoz 13.000 van irva!
2016. okt. 25. 21:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Mondhatsz, amit akarsz, nem kell kifizetni az ellátást, csak a tbt. Az, hogy kapsz egy számlát, amin fel van tüntetve, hogy x ellátás x összeg, nem azért van, hogy azt ki kell fizetni. Én is kaptam anno számlát a lányom születés után, hogy mennyi volt összesen az ellátás költsége, pedig rendes tb jogviszonyom volt. Nem kell csak a tbt fizetni
2016. okt. 26. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!