Szüléskor karikagyűrű maradhat?
Figyelt kérdés
Nem hordok ékszert, csak a karikagyűrűt. Nemsokára itt a nagy nap (elvileg még 2 hét). Elgondolkodtam, hogy maradhat-e az ékszer, vagy már úgy menjek, hogy itthon leveszem? Még nem vizesedem, simán lejön, nem szorít stb...2016. júl. 26. 20:05
1/12 anonim válasza:
Tedd el otthon, mert, ha császár lesz belőle, majd rángathatod le, ha addigra bedagad az ujjad.
2/12 anonim válasza:
kórházba semmilyen értéket ne vigyél. eltűnik, ellopják stb. millió ilyen példa van. jobb helye van otthon.
3/12 anonim válasza:
húú köszi, ezt a kérdés kiírást! Erre nem is gondoltam, de jobb ha én is leveszem itthon őket. (karika meg eljegyzési csak)
4/12 anonim válasza:
Nekem végig az ujjamon maradt. Szerencsére nem császároztak, de ha véletlenül az lett volna, akkor a férjemnek adom, aki végig velem volt.
Nem vettem le az esküvő óta (6 éve). 3 éve szültem.
5/12 anonim válasza:
Rajtam volt.Miért kellett volna levennem? Senkit nem érdekelt ez a szülőszobában.
6/12 anonim válasza:
Én levettem. Egyrészt a végén hirtelen is lehet vizesedni (pl.: toxémia miatt), másrészt ha bármilyen műtétre kerül sor hirtelen, akkor ezzel ne kelljen már pluszban foglalkozni, harmadrészt féltettem is, nehogy ellopják. Férjem rendőr és nem egy, nem két esetet tud, amikor pl. öntudatlan betegről szedte le másik beteg/hozzátartozó/ápoló/beteghordó az ékszereket. És egy szülésnél bármi előfordulhat.
7/12 anonim válasza:
Én levenném. Egész terhesség alatt nem vizesedtem, és az első gyereknél nem is volt ilyen problémám, de most a másodiknál a szülés után jött föl rám elég sok víz, úgy bedagadt az ujjam, hogy alig bírtam levenni a gyűrűmet. Pedig februárban szültem, azt sem lehet mondani, hogy meleg volt. Azt hittem, le kell vágni az ujjamat :D előtte lévő nap még nekem is simán lejött.
8/12 anonim válasza:
Én az utolsó pár hónapban levettem a gyűrűimet, mert féltem hogy később már nem fogom tudni.
Te is mindenképp vedd le hogy ne szüléskor kelljen ezzel bajlődni!
9/12 narancs223 válasza:
Én meg jól ráfáztam nem jön már le rólam.. mindenhogy próbáltam... csak eljegyzési és karika van rajtam kb le kéne vágni .. nagy baj ha rajta marad valakin?
10/12 anonim válasza:
Baj akkor lesz utolso, ha tovabb vizesedsz es már kékül az ujjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!