Császármetszés után együttlét?
6 hetes kontroll után.
Akkor megtudod, hogy minden rendben-e. Ha igen, akkor lehet szexelni is.
Előtte nem. Hiába nincs behatolás.
Ameddig tart a vérzés, semmit nem csinálnék, de egyébként is megvárnám a 6 hetes kontrollt.
A méhösszehúzódás független a császártól, a szoptatás is azt okoz egyébként.
6 hetes kontrollig mindenképp várnék (és vártam is).
Nálunk a szülés után kb 3 hónappal később került sor az első együttlétre, addig nem kívántam, és energiám sem volt hozzá (még mielőtt tojással dobálnátok, igyekeztem kárpótolni a férjemet). Sajnos az első borzalmas élmény volt, de később egyre jobb lett.
még mielőtt tojással dobálnátok, igyekeztem kárpótolni a férjemet
Mi az, hogy kárpótolni??? Nekem van annyira normális férjem, hogy nem kelle kárpótlás, ha nekem nem lehet, egyedül neki se kell, hogy jó legyen...
Látom semmi nem jó, meg sem lep.
Veszélyeztetett terhes voltam, 9 hónapot töltöttünk "ágyon kívül". Valószínűleg a megváltozott homronháztartásom miatt ez számomra nem volt probléma, viszont mi két külön ember vagyunk, így tudtam, hogy a férjemnek vannak igényei. Soha, egyetlen szóval nem jelezte, hogy ilyesfajta elvárásaim vannak felé, ennek ellenére én igyekeztem boldoggá tenni ez alatt a 9 hónap alatt, majd az azt követő 6 hét alatt is.
Sajnálom, ha ez téged negatív módon érint, igyál egy pohár hársfateát, hátha attól jobb lesz ;)
7: fordítsd az energiádat másra :) gyerek, házimunka, stb.
6 hét után meg annyit szexelhetsz, amennyit csak akarsz :)
9-es!
Lehet, hogy Nektek síkosítóra van szükség, de mindenki másképp működik. Mi kivártuk a 6 hetes kontrollt (az én szempontomból) és utána ugyanolyan jó volt az együttlét, mint korábban és semmi segédeszközre nem volt szükség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!