Mikor válnak jóslóból igazivá a fájások? Rendszeres 5 percesek délelőtt 9óta, de nem túl erősek.
Kicsit azért erősödtek, de nagyon messze vannak a falkaparós fájásoktól. Második gyerek lesz, tudom mennyire kellene fájnia. Azóta is rendszeres 5 percesek.
Amúgy 6-ára voltam kiírva. Elsőnél kellett oxitocin, mert fájásgyenge voltam. Lehet most is az leszek?
Kicsit az is aggaszt, hogy 40 kilóméterre van a kórház. Az első nagyon lassan ment, de ki tudja most mi lesz :)
Szeretnék beérni.
Természetesen jobb itthon :)
Ma nem nézték a méhszájat, tegnap igen 2111 már 2 hete.
Lassan veszek egy meleg fürdőt, aztán meglátjuk mi lesz. Remélem erősödik, jó lenne már túl lenni rajta.
Nekem egyik szülés sem indult falkaparós fàjàsokkal, sőt... Màsodikkal pl a szülőszoba előtt viccelődtünk 2-3 perces fàjàsokkal. Amikor burkotrepesztettek utàna kb 15 perc múlva...na az fàjt. Addig semmi nem làtszott rajtam.
Onnan tudtam pl elsőre hogy ez màr az, hogy sűrűsödtek a "fàjàsok". De kb a menstruàciós görcseim 100 erősebbek voltak.
Ha rendszeresek és sűrűsödnek az igazi. Ha egy nap alatt végig csak ötpercesek az tényleg jósló,de lehet belőle igazi.
Szurkolok, könnyű szülést!
A masodik gyerkocnel rendszeres 10 perces fajasaim voltak, de 10 oran at bem surusodtek
Mivel ejfelkor kezdodott, csak arra volt "jo", hogy ne tudjak semmit aludni 😊
Aztan megelegeltem, meg aztan sikerult a nagyobbik gyerkocot elrendezni (elvitte a nagymama), beultem 1 orara forro vizbe es akkor besurusodott. Egy picit mev pakoltunk es utana mentunk a korhazba, onnantol szerencsere flottul ment. Adminisztracio, mehszaj (bo 3 ujjnyira nyitva), ctg-n is mutatta a rendes fajasokat, en kertem beontest, azt letudtuk, aztan szuloszoba. kb fel ora mulva burokrepesztes es kitolas.
Elsovel en is fajasgyenge voltam, egy rakat oxitocint kaptam, hosszu kitolassal. Masodjara szerencsere a kezdeti idegorlo lassusag utan mar bent a korhazban porgosebb lett az egesz 😊
En is tulhordtam amugy mindkettot, pontosabban a masodik 40+1 re jott, szoval csak egy nappal a kiirt utan.
Konnyu szulest!! Probald talan ki te is a forro furdot, ha pedig van szulesznod hivd fel, o mit mond!
Nekem o mondta mikor uljek kadba, meddig varjak, mikor induljak, folyamatosan kontaktaltunk. Es tenyleg ugy lett, ahogy mondta.
Minden jot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!