Szülés után 2 hónappal iszonyatos izületi fajdalmak?
MIlyen orvosnál voltál?
Reumatológus kellene.
A gyógyszered hatóanyagának meg nézz utána, ha máshogy nem, akkor szoptatási tanácsadót keress meg.
Mert simán lehet hogy szedheted szoptatás mellett is.
Ráírni mindenre azt írják, hogy nem lehet.
Ha az orvos tudta, hogy szoptatod, akkor ezzel egyébként ő is tisztában volt...
Velem ugyanez volt. Csak nekem három hónappal szülés után. Alig bírtam felemelni a babám és nem csak reggelente. Éjjel is fájt, alig bírtam aludni. Mindez épp nyaralás alatt jött rám, és mire egy hét után hazaértünk, az ujjaim és a térdeim már nem fájtak. A vállamat Voltaren krémmel kenegettem és elkezdtem szedni calciumot magnéziummal. A voltaren gondolom felejtős szintén szoptatás alatt Kb. még egy hét után teljesen eltűnt a vállfájdalom is. Nem jutottam el vele orvoshoz, mert mire megoldottam volna a babám felügyeletét, addigra nyomtalanul elmúltak a fájdalmak és azóta se jöttek vissza (két éve volt). De utánaolvastam akkor és kiderült, hogy van valami ilyesmi autoimmun betegség is....szóval érdemes felkeresni egy szakembert, ha egy héten belül nem múlik.
Ezen a blogon olvastam az autoimmun betegségről:
Kitartást! Remélem neked is csak egy múló állapot!
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy végül megoldódott a probléma?
Jelenleg ilyen problémákkal küldök én is, szintén szülés után kezdődött nálam is a fájdalmak megjelenése. Eljutottam orvoshoz, reumatoid artritiszt állapított meg az orvos.
Utolsó válaszoló tőled is szeretnék kérdezni. Milyen volt a terhességed? Tudatosan készültél a terhességre izületi betegséged mellett? Terhesség előtt szedtél gyógyszert rá? Ha igen, terhesség alatt ezt hogyan módosult? Szülés után visszajöttek a fájdalmak? Kialakult betegségem miatt nem merek bevállalni még egy terhességet, babát, nehogy ne tudjam ellátni vagy hogy alakul a fájdalmak szintje a jövőben. Ezzel szemben szívem szerint szeretnék, férjem is szeretne még egy babát. Persze jelenleg az ész érvek döntenek, de érdekelne, hogy nálad ez hogy alakult.
Köszönöm, ha válaszoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!