Mi 5 000 Ft-ot adtunk. Ügyeletes volt, és nagyon elégedettek voltunk vele. De olyan gyorsak voltunk, hogy kb fél óra volt a munkája velünk. :)
Fogadott szülésznő (ma már diplomához kötött, a régen végzettek lehet, h okj-sek) tényleg a doki pénzének a felét kéri.
2010. ápr. 25. 15:56
12/19 anonim válasza:
Kb.15 e Ft értékben adtunk. Amúgy azért kap az orvos többet, mert a felelősséget ő viseli + ha gáz van, akkor a szülésznő nem sok mindent fog tudni csinálni.
2010. ápr. 25. 16:03
13/19 anonim válasza:
Egy nagy doboz bonbont, és egy nagyon jó minőségi (csajos) bort kapott. Bár én protekciós voltam. Ha nem az lettem volna, akkor emellé az ajándék mellé beszúrtam volna egy tízezrest is.
2010. ápr. 25. 16:10
14/19 anonim válasza:
mondjuk az én orvosom eleve 6 hetente vizsgált, 2 éve 5 ezerért amiben az ultrahang is benne volt, Így voltam nála összesen 4szer (cakk-pakk volt 20000)és ebben volt rákszűrés is, az is bent volt a gondozás díjában. Nekem a 100-200 ezer a gondozásért is rettenetesen soknak tűnik. És nagyvárosban a 2. főorvos volt az orvosom (osztályvezető utáni), bár gyakorlatilag ő írányítja az osztályt.
2010. ápr. 25. 21:12
15/19 anonim válasza:
Semmit. Nem volt se fogadott orvosom, se szülésznőm... Ez a dolguk!!! Én tanítónő vagyok, letartom pl. a matekórát, adnak a szülők pl. 1000 ft-ot pluszba??? egyrészt közalkalmazotti fizetésből nem telik, másrészt inkább a babámra költöttem...
2010. ápr. 25. 21:40
16/19 anonim válasza:
Terhesgondozás,szülés császárral,és kórházi ellátás 500 ezer ft.
2010. ápr. 26. 08:51
17/19 anonim válasza:
anyám.... utolsó válaszoló, nem irigységből, de jól el lehettek eresztve, ha ennyi pénzetek volt egy terhességre és szülésre... Micsoda különbségek vannak!!! Én végig sztk-s kezelésekre jártam, nem volt fogadott orvosom,nem adtam pénzt a kórházban, az én terhességem és szülésem egy kismama nadrág megvételében kimerült...
2010. ápr. 26. 14:28
18/19 anonim válasza:
Fogadott szülésznő volt, vagy csak úgy szerettél volna neki adni valamit? A 20.000 szerintem nagyon szép összeg.
Az 500 ezer durván hangzik nagyon. Ha a terhesgondozás kb.összesen 50 és 50-60 a szülés, hogy jön ez ki? Magán kórházban szültél? Vagy ezek pesti árak??
off:Ha este beküldöm a gyerekem, és megkérem a tanárt, hogy matekozzon kicsit a gyerekkel, és ezt még rajtam kívül 50 anyuka kéri, tutira nem fogja egy tanár sem ingyen vállalni. (ez csak fogadott szülésznő/orvos esetén érvényes hasonlat) Amúgy amikor én suliba jártam, minden év végén pedagógus napon elvárás volt a tanároknak egy kis ajándék hálánk jeléül. Nem tudom, most hogy van.
2010. ápr. 26. 14:32
19/19 anonim válasza:
Én még nem jártam/járok ebben a cipőben a férjemmel, de én is valahogy úgy vagyok vele, hogy jó kapjon (ha már ennyire hozzászoktadtuk őket az évek alatt), de csak valami minimális összeget. Vagy valami édességes, boros kosárkompozíció és köszönjük (eseteleg 10.000Ft-tal megtoldva). Hisz megkapja ő a fizetését...én is csak fizut kapok, semmi egyéb kis boritékos meglepit, vagy ajándékot nem. Pedig ha nem csinálnám meg a munkámat, vagy hibásan végezném szép kis vízdíjszámla menne ki az embereknek rengeteg települést érintve. De hogy mindez ne fordulhasson elő napi 8 órában elég erős koncentrációt, figyelmet igényel tőlem a feladat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!