Kinek, mennyire fájt a szülés? Nagyon rossz?
Anyukám sosem válaszol a kérdéseimre ezzel kapcsolatban, mindig azt mondja, hagyjuk ezt, engem ne érdekeljen. Egyébként 17 éves lány vagyok.
Hallottam olyat, hogy szülésnél van gátmetszés... ha van ilyen, és jön a baba, az nem szakad tovább?
Illetve mindenképp adnak előtte beöntést?
Kinek hogy történt?
Nagyon fájdalmas?
Hogy viseltétek?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Abszolút friss kérdés sok válasszal, olvasgasd!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Jzserf Attila:
"A csecsemő
is szenvedi, ha szül a nő.
Páros kínt enyhíthet alázat."
*József Attila:
"A csecsemő
is szenvedi, ha szül a nő.
Páros kínt enyhíthet alázat."
Érdekes dolog ez mert itthon még majd megőrültem a fájdalomtól, a kórházban meg nem is.. (6 órát vajúdtam szülőszobán) csak az utolsó fél órában éreztem olyan fájdalmasnak, mint itthon. Nem erről számolnak be a nők. :) úgyhogy tényleg nagyon egyéni lehet.
Egyébként úgy gondolom nem viseltem olyan rosszul.. az epehólyag gyulladás rosszabb.. emlékeim szerint a vesemedence gyulladás is rosszabb volt, de az régen volt már.
Csodálatosan fájdalmas. Viszonyításképp: fogorvoshoz kéne mennem és rettegek. Inkább szülnék még tízszer fájdalomcsillapítás nélkül, semmint fogorvos fájdalomcsillapítással.
Rossznak egyáltalán nem nevezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!