Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek, mennyire fájt a szülés?...

Kinek, mennyire fájt a szülés? Nagyon rossz?

Figyelt kérdés

Anyukám sosem válaszol a kérdéseimre ezzel kapcsolatban, mindig azt mondja, hagyjuk ezt, engem ne érdekeljen. Egyébként 17 éves lány vagyok.

Hallottam olyat, hogy szülésnél van gátmetszés... ha van ilyen, és jön a baba, az nem szakad tovább?

Illetve mindenképp adnak előtte beöntést?

Kinek hogy történt?

Nagyon fájdalmas?

Hogy viseltétek?

Köszönöm szépen a válaszokat!

2016. okt. 3. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Abszolút friss kérdés sok válasszal, olvasgasd!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2016. okt. 3. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
44%

Jzserf Attila:

"A csecsemő

is szenvedi, ha szül a nő.

Páros kínt enyhíthet alázat."

2016. okt. 3. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:
34%

*József Attila:

"A csecsemő

is szenvedi, ha szül a nő.

Páros kínt enyhíthet alázat."

2016. okt. 3. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Óriási skálán mozog a fájdalom. Mindenki másként éli meg és más a fájdalom. Nekem volt már olyan szülésem, hogy a falat kapartam és olyan is, ami szinte fájdalommentes volt. És tényleg mindegyik más és más. Ahogy a kórházak és orvosok is.
2016. okt. 3. 18:15
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. okt. 3. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
62%

Érdekes dolog ez mert itthon még majd megőrültem a fájdalomtól, a kórházban meg nem is.. (6 órát vajúdtam szülőszobán) csak az utolsó fél órában éreztem olyan fájdalmasnak, mint itthon. Nem erről számolnak be a nők. :) úgyhogy tényleg nagyon egyéni lehet.

Egyébként úgy gondolom nem viseltem olyan rosszul.. az epehólyag gyulladás rosszabb.. emlékeim szerint a vesemedence gyulladás is rosszabb volt, de az régen volt már.

2016. okt. 3. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Fájdalmas, nehéz, de ugyanakkor katartikus élmény a #3-as idézet miatt.
2016. okt. 3. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Csodálatosan fájdalmas. Viszonyításképp: fogorvoshoz kéne mennem és rettegek. Inkább szülnék még tízszer fájdalomcsillapítás nélkül, semmint fogorvos fájdalomcsillapítással.

Rossznak egyáltalán nem nevezném.

2016. okt. 4. 12:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. okt. 7. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 2 hete szültem,féltem is tőle,2től voltak fájásaim de csak 7 körül lett olyan erős,h potyogtak a könnyei,és a nyomást s vissza kellett tartanom,megváltás volt,mikor mondta a doki nyomhatok,negyed 9 re pedig megszületett a fiam,s zóval kb 1 órán át tartott az elviselhetetlennek tűnő fájdalom,de az idő mindent megszépít,még a fájdalmakat is,mert sokszor már csak arra emlékszem mikor megláttam a maszatos lila ordító babámat
2016. okt. 10. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!