Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mondanátok olyan kórházat,...

Mondanátok olyan kórházat, ahol lehet kérni programozott császárt, különösebb egészségügyi indok nélkül? ( hurrogás nélkül)

Figyelt kérdés
Köszi a vàlaszokat!
2016. szept. 26. 14:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%

Utolsó: nem nehezebb a szoptatás. Semmi problémám nem volt.

Kérdező: lehet kérni, ismerősöm kért. Nem magánban. Nyíregyházán, félt a szüléstől. Simán meg lehet csinálni.

2016. szept. 26. 19:25
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Nyíregyházán? Kinél? Mert én itt dolgozom, és a legtöbb orvos indokolatlan császár ellenes.
2016. szept. 26. 19:54
 13/24 anonim ***** válasza:
16%
Ne mondd nekem hogy nem nehezebb a szoptatás, mikor maga a mozgás is nehezebb!!!
2016. szept. 27. 05:47
 14/24 anonim ***** válasza:
45%

:D

69%-os, téged talán császároztak, hogy tudod milyen a szoptatás, és hogy szerinted an block minden nehezebb és a kérdező már most rosszat akar a gyerekének?

Blőőőő.... de utálom az ilyen hozzászólásokat...

Engem császároztak (eü ok miatt)... és amiket leírtál, abból rám pl az ég világon semmi nem igaz... amennyiben nincs személyes tapasztalatod, jó lenne, ha nem írnál ilyen marhaságokat, ha meg van, akkor meg ne általánosíts, kérlek...

Kérdező, magánban érdeklődd meg.

2016. szept. 27. 07:55
 15/24 anonim ***** válasza:
13%

Olvass utána miért lenne jobb a gyereknek ha természetes úton jönne a világra, aztán oszd az észt (már ha van..).

Kényelemből meg hisztiből császározni.. chhhh... nevetséges és szánalmas!

2016. szept. 27. 10:45
 16/24 anonim ***** válasza:
74%

Na mesélj, mitől vagy ilyen frusztrált?

És téged miért zavar, ha valakit császároznak, akihez az ég világon semmi közöd, és nem ismersz? Leírta a kérdező, hogy hurrogásra nem kíváncsi...

És milyen jogon ész nélkülizel le engem, aki tapasztalatból írtam, hogy rám semmi nem volt igaz abból a tipikus sablonból, amit idefröcsögtél? (Ömlött a tejem, 3 nap múlva úgy mentem haza a kórházból, mint ha mi sem történt volna, a gyermekem meg 9/10-es apgarral, 4 kg-osan született, és köszöni szépen, immár 2 éves, boldog, kiegyensúlyozott gyermek császár ide vagy oda.)

Milyen jogon teszel ilyen kijelentést, hogy a kérdező MÁR MOST rosszat akar a gyerekének? Milyen jogon szánalmasazol le egy döntést, amihez semmi közöd?

Lazíts és olvass utána a stressz szervezetre gyakorolt negatív hatásainak.

További szép napot.

2016. szept. 27. 11:15
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

"Magánban van erre lehetőség, közel egy millióért"

Látszik milyen tájékozott vagy. Feléért is megcsinálják.

2016. szept. 27. 11:44
 18/24 anonim ***** válasza:
9%
Igen, nagyon tájékozott vagyok, mivel ott szültem. A terhesgondozás, a vizsgálatok és a szülési csomag összesen egymillió egyszázezerbe került
2016. szept. 27. 13:08
 19/24 anonim ***** válasza:
60%

A természetes szülés több okból jobb:

1 az a stressz amin keresztül megy az anya kell a babának is. (Szülésznő mondta)

2 a szülés vajúdással együtt a természetes folyamat

3 hamarabbi felépülés gyorsabb regenerálódás

Császározni egészségügyi okból kell.

Faros a baba, harántba fekszi, esetleg ikrek, 3-as ikrek.

Végszükség esetén ha nem tudja megszülni.

Lehet gondolom császárt választani ha talál az ember olyan orvost meg aneszteziológust.

Minden egy kis hálapénz kérdése.

Azért nem érdemes császározni mert valaki félti a nemiszervét.

2016. szept. 27. 13:26
 20/24 anonim ***** válasza:
27%
Na 16-os előttem szóló leírta miért jobb spontán szülni, még annyival egészíteném ki hogy a császáros babák problémamegoldó képessége rosszabb. Az agyban olyan folyamatok játszódnak le születés közben amikre szükség van. Ide is csak azt tudom írni hogy lekakálom ha valaki pusztán önzésből kihisztizi magának a császárt, de az evvel kapcsolatos véleményemet le fogom írni, neked meg ebbe nincs beleszólási jogod. Ideges nem vagyok, engem az ilyenek mint te már rég nem tudnak felhergelni. :)
2016. szept. 27. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!