Mondanátok olyan kórházat, ahol lehet kérni programozott császárt, különösebb egészségügyi indok nélkül? ( hurrogás nélkül)
Utolsó: nem nehezebb a szoptatás. Semmi problémám nem volt.
Kérdező: lehet kérni, ismerősöm kért. Nem magánban. Nyíregyházán, félt a szüléstől. Simán meg lehet csinálni.
:D
69%-os, téged talán császároztak, hogy tudod milyen a szoptatás, és hogy szerinted an block minden nehezebb és a kérdező már most rosszat akar a gyerekének?
Blőőőő.... de utálom az ilyen hozzászólásokat...
Engem császároztak (eü ok miatt)... és amiket leírtál, abból rám pl az ég világon semmi nem igaz... amennyiben nincs személyes tapasztalatod, jó lenne, ha nem írnál ilyen marhaságokat, ha meg van, akkor meg ne általánosíts, kérlek...
Kérdező, magánban érdeklődd meg.
Olvass utána miért lenne jobb a gyereknek ha természetes úton jönne a világra, aztán oszd az észt (már ha van..).
Kényelemből meg hisztiből császározni.. chhhh... nevetséges és szánalmas!
Na mesélj, mitől vagy ilyen frusztrált?
És téged miért zavar, ha valakit császároznak, akihez az ég világon semmi közöd, és nem ismersz? Leírta a kérdező, hogy hurrogásra nem kíváncsi...
És milyen jogon ész nélkülizel le engem, aki tapasztalatból írtam, hogy rám semmi nem volt igaz abból a tipikus sablonból, amit idefröcsögtél? (Ömlött a tejem, 3 nap múlva úgy mentem haza a kórházból, mint ha mi sem történt volna, a gyermekem meg 9/10-es apgarral, 4 kg-osan született, és köszöni szépen, immár 2 éves, boldog, kiegyensúlyozott gyermek császár ide vagy oda.)
Milyen jogon teszel ilyen kijelentést, hogy a kérdező MÁR MOST rosszat akar a gyerekének? Milyen jogon szánalmasazol le egy döntést, amihez semmi közöd?
Lazíts és olvass utána a stressz szervezetre gyakorolt negatív hatásainak.
További szép napot.
"Magánban van erre lehetőség, közel egy millióért"
Látszik milyen tájékozott vagy. Feléért is megcsinálják.
A természetes szülés több okból jobb:
1 az a stressz amin keresztül megy az anya kell a babának is. (Szülésznő mondta)
2 a szülés vajúdással együtt a természetes folyamat
3 hamarabbi felépülés gyorsabb regenerálódás
Császározni egészségügyi okból kell.
Faros a baba, harántba fekszi, esetleg ikrek, 3-as ikrek.
Végszükség esetén ha nem tudja megszülni.
Lehet gondolom császárt választani ha talál az ember olyan orvost meg aneszteziológust.
Minden egy kis hálapénz kérdése.
Azért nem érdemes császározni mert valaki félti a nemiszervét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!