Közeledik a szülés? (38+2)
Ilyen új dolgokra lettem figyelmes az elmúlt pár napban:
- feltűnően jó hangulat
- átalszom az éjszakát, nagyon jókat pihenek
- mintha meg akarna jönni alhasi fájdalom
- a pocakom gyakran kőkeményre keményedik
- keveset eszem
- hányingerem van
Fájdalmas összehúzódások mikor meg kell állnod. Sűrűn jönnek és egyre erősebbek.
Elfolyhat vagy szivároghat a magzatviz.
Ezek a szülés jelei. Nem pedig az hogy végig alszol egy éjszakát meg tudsz pihenni.
Inkább a hasmenés jelzi a szülés közeledtét ezzel ürit a szervezet.
A keményedés is normális ilyenkor már illő is mert készül a méhed.
Hàt nem hiszem. Pont hogy kb szülés előtt 1 hónappal volt egy ilyen időszakom, aztàn utàna 3 órànként pisi és ébredés ha aludtam. Szülés előtt hìgabb széklet, aznap mindkettővel reggel hasmenés. Előtte nap tiszta ideges hisztis voltam, az élő fàba belekötöttem. Màsnap meg halàl nyugalom és jöttek a 10 perces fàjàsok.
Mondjuk mindkétszer kerek 38. hétre szültem.
Köszönöm.:) Akárhogy is igyekszem, sajnos nem találok semmi megbízható előjelet, ami megjósolná mikor szeretne kijönni a baba. Annyira de annyira más mindenkinél...van akinél a távozó nyákdugó, van akinél az elfolyt magzatvíz vagy pedig erős derékfájdalom jelez, hogy hamarosan itt az idő, bááár még ezek is becsaphatnak, mert hallottam már olyat is, hogy szivárgott a víz és még hosszú napokig semmi nem történt.
Már nagyon szeretném a karjaimban tartani a kislányunkat, az idő pedig csak cammog és sehol semmi.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!