Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Közeledik a szülés? (38+2)

Közeledik a szülés? (38+2)

Figyelt kérdés

Ilyen új dolgokra lettem figyelmes az elmúlt pár napban:

- feltűnően jó hangulat

- átalszom az éjszakát, nagyon jókat pihenek

- mintha meg akarna jönni alhasi fájdalom

- a pocakom gyakran kőkeményre keményedik

- keveset eszem

- hányingerem van

2016. szept. 24. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván nem távolodik.
2016. szept. 24. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Tekintve hogy 38+2 napos vagy igen
2016. szept. 24. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Ez nem annak a jele közeledik hanem hogy nagyon is jól érzi magát benn.
2016. szept. 24. 18:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Nyilván tudom, hogy közeledik, nem fogalmaztam elég pontosan. A leírt tünetek alapján lehet, hogy már csak 1-2 nap van hátra? Mert eddig ezek nem voltak. Nektek hogy volt szülés előtt pár nappal, milyen jeleket vettetek észre (az egyértelműeken kívűl, mint pl.elfolyt a magzatvíz)
2016. szept. 24. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Fájdalmas összehúzódások mikor meg kell állnod. Sűrűn jönnek és egyre erősebbek.

Elfolyhat vagy szivároghat a magzatviz.

Ezek a szülés jelei. Nem pedig az hogy végig alszol egy éjszakát meg tudsz pihenni.

Inkább a hasmenés jelzi a szülés közeledtét ezzel ürit a szervezet.

A keményedés is normális ilyenkor már illő is mert készül a méhed.

2016. szept. 24. 19:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, hasmenésem is van napok óta. A jó alvást azért említettem meg, mert akik szültek a környezetemben mostanában, mindannyian azt mondták, hogy szülés előtt pár nappal sokat kellett pihenjenek, mintha a szervezet előkészülne a nagy feladatra.:)
2016. szept. 24. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Hàt nem hiszem. Pont hogy kb szülés előtt 1 hónappal volt egy ilyen időszakom, aztàn utàna 3 órànként pisi és ébredés ha aludtam. Szülés előtt hìgabb széklet, aznap mindkettővel reggel hasmenés. Előtte nap tiszta ideges hisztis voltam, az élő fàba belekötöttem. Màsnap meg halàl nyugalom és jöttek a 10 perces fàjàsok.

Mondjuk mindkétszer kerek 38. hétre szültem.

2016. szept. 24. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Lányomnál nem voltak előjelek de a fiamnál kb 4-5 napig hasmenésem volt és egyszercsak elfolyt a magzatvíz.
2016. szept. 24. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hasmenés, készül a szervezetem. Hisztis voltam, jól is aludtam. Mindjárt megjön érzés is. Most szerdára voltam kiírva, de füle botját sem mozdítja. Nst, lepény tökéletes. Szóval akár jelezheti is, de nem törvényszerű.
2016. szept. 24. 20:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm.:) Akárhogy is igyekszem, sajnos nem találok semmi megbízható előjelet, ami megjósolná mikor szeretne kijönni a baba. Annyira de annyira más mindenkinél...van akinél a távozó nyákdugó, van akinél az elfolyt magzatvíz vagy pedig erős derékfájdalom jelez, hogy hamarosan itt az idő, bááár még ezek is becsaphatnak, mert hallottam már olyat is, hogy szivárgott a víz és még hosszú napokig semmi nem történt.

Már nagyon szeretném a karjaimban tartani a kislányunkat, az idő pedig csak cammog és sehol semmi.:(

2016. szept. 25. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!