Közeledik a szülés ideje?
Első babámat várom, 39+5 hetes kismama vagyok.
Hajnali fél egykor derékfájásra ébredtem. Csak rövid ideig tartottak a görcsök, nem is erősödtek és nagyjából 40 percenként ismétlődtek. Délelőtt abbamaradtak, de aztán megint jelentkeztek. Van ívük, enyhén kezdődik, majd felerősödik és újra enyhül a fájdalom. Nem rendszeresek, kb. 30 percenként érzem őket. Közben a nyákdugóm is elment, vagyis folyamatosan távozik. Már vagy 6x volt székletem is ma, mintha tisztulna a szervezetem. Egyébként július 21-re vagyok kiírva. Lehet, hogy előbb szülök? :-)
Sziasztok! 20-án hajnali 3-kor elfolyt a magzatvizem is, úgyhogy bementünk a kórházba. 12-kor az orvos úgy döntött, hogy megcsászároz, mert a kisfiam szívhangja a fájások alatt elég rendesen visszaesett.
Már itthon vagyunk, jól vagyunk, bár Boti kicsit besárgult, de a kórházi gyerekorvos szerint nem kell emiatt aggódni. Kicsit többet alszik, de szopizni mindig felébred, vagy felébresztem. Pisi-kaki mindig van a pelusban, még ha kevés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!