Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor nem fogom érezni a sebet?

Mikor nem fogom érezni a sebet?

Figyelt kérdés
12 napja volt császárom. Nem fáj a seb, talán picit húzódik, de nem fájdalmas. Mikorra lesz olyan, mint régen, hogy semmit nem fogok érezni? Mármint nem húzódik, meg ilyenek? Mintha ott sem lenne?
2016. szept. 22. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Par honap
2016. szept. 22. 15:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát, lassan 3 éve volt a császárom, de nem mondanám, hogy olyan, mintha ott sem lenne.

Nekem még mindig érzéketlen a hasam alja.

2016. szept. 22. 15:57
 3/10 A kérdező kommentje:

ha érzéketlen az nem baj :) mikor lett az neked?

pl. wc-n erőlködni még nem nagyon tudok/merek, illetve köhögésnél is érzem jobban. Nem fáj, csak érzem

2016. szept. 22. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Az elsőnél kb. 1,5-2 hónap volt, de az egyik oldalon kifordult és begyulladt, így nehezebben gyógyult.

Most a 2. után 2 héttel vettem le a kötést, onnantól egyáltalán nem fájt, nem húzódott, nagyon szépen dolgozott a doki, nem is látszik a vágás. Nem is érzéketlen, sőt picit viszketett pár napig, miután lekerült a kötés (gondolom a ragasztó miatt).

2016. szept. 22. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
6 hónapja császároztak, és még érzéketlen a hasam.
2016. szept. 22. 16:46
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi :)

ismétlem, nem az érzéketlenség érdekel, hanem pl. h mikor fogok tudni ugyan úgy köhögni, tüsszenteni, nem fogok félni erőlködni, stb.

2016. szept. 22. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Kb 2 hónap múlva már olyan volt mintha mi sem történt volna. 10 hónap körül már nem is látszott szinte a vágás se. Pedig túlsúlyom is van. 13 hónapja volt a császárom.
2016. szept. 22. 16:59
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi. sajna az nekem is van :(
2016. szept. 22. 17:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Azert kell 1-2 honap hogy ne erezd, de nekem 1 eve volt es meg most is erzeketlen...
2016. szept. 24. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Lassan 15honapja volt csaszarom es meg mindig erzem ha front van szurkal. Idovaltozasra bejelez :-) amugy latszani mar alig ...nagyon szepen osszestoppolt a doki. Erzeketlen a vagas korul :-) az engem se zavar . De szerintem egyenfuggo hogy meddig fogod erezni. Tusszenteni kohogni lehet csak kellemetlen meg neked . Erolkodni meg a wcn hat...probalj valami szekletlazitot kerni a haziorvostol. Az segit az elejen :-)
2016. szept. 26. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!