Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen bugyit vigyek a kórházba?

Milyen bugyit vigyek a kórházba?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy van egyszer használatos és olyan is amiben már eredetileg benne van a betét... Melyiket ajánljátok?
2008. okt. 2. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Eldobható. 1 csomag k.b. 500-600 Ft, 5 darabos. Én vettem 2 csomival+külön Tena Lady Super betétet. Van még 2 db neccbugyim. Talán ez is Tena, eldobható. Ezeket kaptam barátnőmtől, neki megmaradt. Ennyinek elégnek kell lenni. Olyat még nem láttam- csak hallottam- amiben benne van a betét, de az nagyon sok helyet foglal a kórházi csomagban és már így is nagy. A betétből nem raktam be az egész csomagot, ha kell, majd apa hoz még be.
2008. okt. 2. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Tena bugyit ajánlom, tena betéttel (inkább pelenkának tűnik, mint betétnek).Ja, a betétet külön kell megvenni. Hidd el nagyon jó, én soha nem véreztem össze az ágyat. 2 db van egy csomagban kb.300 ft. Eldobható, de ki is lehet mosni, hamar megszárad. Én 3 csomaggal vettem, és ki is tartott a 6 hétig.A csípődet kell megmérni, 5 méretben kapható. ha két méret között vagy, akkor a kisebbet vedd meg, mert hajlamosak a nyúlásra.
2008. okt. 2. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a dm -ben vettem eldobhatós bugyit kb 600ft volt 5db,nem bántam meg,császáros voltam,de nagyon véreztem vettem normál tena betétet ,egy pár maxit adott a szobatársam -jól jött mert nagyon véreztem az elején.3napot voltam bent így kitartott az 5bugyi,de inkább 2csomaggal vegyél.sajátodat ne használd,mert tönkre megy.Törülközőből is inkább "rosszabbat vigyél ,amit nem sajnálsz ha véres lesz,mert nekem sem jött ki belőle..hazaküldtem a férjemmel,de sajna ő nem úgy kezelte és foltos maradt ,ki is repült..Olyat felesleges venni amiben betét van sztem,de igazat megvallva még nem is hallottam róla.
2008. okt. 2. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Én olyat vettem, ami hasonlít egy nadrágpelenkára. Gyógyászati segédeszköz boltban vettem. Nem tudom a márkáját, de a Lactacid femina színeihez hasonlít. Azt hiszem 12 volt benne, és elöl egész a pociig felért, így a hasat is tartja valamenynire, ami pláne jó. Nagyon jó volt, csak kevés volt az egy csomag, és utána nagyon kínlódtam a Tena betéttel, az szerintem nagyon gáz.
2008. okt. 2. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Ja és még az előzőhöz: vigyetek eleget akármelyiket választjátok, mert azért 3-4 óránként muszáj cserélni már csak a higiénia miatt is javasolják a gyakori zuhanyzást (legalábbis nekem úgy volt).
2008. okt. 2. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan eldobható bugyit vettem, amiben benne van a betét. Nekem ezt ajánlották, mert nem csúszkál el benne a betét, és elég jó magasan felfekszik. Felpróbáltam egyet itthon...mintha bepelenkáztam volna magam ;)), de hát ez nem divatbemutató..;))
2008. okt. 3. 08:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Én teljesen sima, addig hordott (nem tanga) alsókat vittem be, meg franciabugyit. Ebbe tettem a betétet, tökéletes volt ez is, nem lettem véres.
2008. okt. 3. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:

szia!

én eldobhatót vettem, és vittem magammal, és fürdés előtt csal letéptem magamról,mert nemigazán ment a hajolás stb...

2008. okt. 3. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!