Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 4 héttel menstruáció?

Szülés után 4 héttel menstruáció?

Figyelt kérdés
3,5 hete szültem, természetes úton. Sajnos szoptatni nem tudtam. Szülés után pár napig erösen véreztem, az elmúlt héten már csak barnás folyâs volt. Tegnap óta viszont megint sok, friss piros volt, fájdalom szerencsére semmi. Létezik, hogy már menstruálok?? Köszönöm
2016. szept. 13. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem minden alkalommal szülés utáni 7-8. héten jött meg, de már azt is igen korainak éreztem.
2016. szept. 13. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem szoptatsz előfordulhat.
2016. szept. 13. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem most a 3.al valamikor az 5.-6.het kornyeken jott meg.nemntudom pontosan mert a gyermekagyi sem mult el teljesen.8hetig verezten szules utan...csaszar volt.

Az elso kettovel 2 hetig csak,utana honapokig semmi,szinten csaszarok.

Pedig En mindharmat tudtam szoptatni.

2016. szept. 13. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez menstruáció. Én is így voltam, szülés utáni vérzés, majd rá kb. egy-másfél hétre rendes menstruációs vérzés. Úgy, hogy amikor visszamentem az orvosomhoz 6 hetes kontrollra már túl voltam a szülés utáni első mensin. Aztán ezt az ultrahang is igazolta, kérdezte is a dokim, hogy már menstruáltam? ÉN meg mondtam, hogy igen :) De szoptatni én sem tudtam, egyszerűen nem szopizott ciciből, át kellett állni cumisüvegre, aztán szépen elapadt a tejem is.
2016. szept. 13. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Kizárólagos szoptatás mellett mimd2 szülésem után a 4.hét végén megjött
2016. szept. 14. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!