Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szegeden Vincze Emőke doktornő...

Szegeden Vincze Emőke doktornőnek szülésre mennyit adjak? Magánrendelésére járok,5-7 ezer/alkalom. Fogadott szülésznőnek mennyit illik adni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 1. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szia Mónika :-))))))) !!!!akkor várom hogy hogy okosítottak fel ezekről a dolgokrol,télleg nagyon kíváncsi vagyok!s mégegyszer szerintem a lové miatt ne aggódj,annyit adsz amennyit bírtok!!!Misem fogjuk túlzásba vinni,mert mi meg most kezdtünk lakás hitelbe is még plusszba...... Vigyázz magadra!!! Puszi : Móni :-))
2008. okt. 2. 12:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Három hónapja szültem a szegedi klinikán fogadott orvossal, fogadatlan szülésznővel. Csak úgy potyogtak aznap a babák, de kaptam kéjgázt, a szülésznő 5-10 percenként rohant megnézni, hogy haladunk. Nagyon szép, felszerelt szülőszobák vannak, profi orvosok (a végén nálunk volt egy kis komplikáció, és a vákuumnál három orvos állt haptákban, hogy segítsenek, ahol tudnak). A babát szülés után kérés nélkül rögtön mellre tették, kaptam ebédet a szülőágyon, bekísértek a gyermekágyas osztályra, mert elég sok vérem elfolyt, ezért kellett egy kis segítség. A szülésznő (valamilyen Arankának hívták) meglátogatott, amíg bent voltam, érdeklődött a gigantikus gátsebemről (végigvarrták a hüvelyem is három rétegben), magyarázta, hogy mit csináljak vele. Az orvosom Fekete Zoltán volt (nagyon rendes, fiatal doki, aki szintén meglátogatott, megvizsgált, és egy nappal hamarabb eljött megnézni a sebet, mint ahogy megbeszéltük, így nem is volt nálam pénz (pár nappal később a férjem 50.000-et adott neki a magánrendelésén - a tarifája 6.000 Ft volt). A babák szinte mindig ott lehettek velünk. Első babás anyukáknak külön babagondozási bemutatót tartott a klinikai védőnő. Gyógytornász jött a szobába, hogy átmozgasson minket egy kicsit - ez nagyon jólesett egyébként. Első alkalommal a nővérke még a WC-re is kikísért. A kaja meglepően jó volt (gyümölcsleves, zöldségleves, rántott hal, brassói stb, tej, tea amennyit kértünk, normális felvágott, joghurt, sajt, gyümölcs). Teljesen meg voltam lepve. Egy gond van csak: a látogatók nem jöhetnek a szobába, kint az osztályon kívül lehet velük találkozni, oda meg a baba nem mehet, mert megfázik, szegény. Így kicsit egyedül van az ember, ha a szobatársai csendesebbek. Ha baba van kint a szobában éjjel, akkor égni kell egy lámpának -- tehát senki nem tud aludni (ez elég fárasztó, ha aznap szült az ember, a babáját meg úgyis elviszik:() Most ennyi jut eszembe, ha kérdés van, írjatok!
2008. okt. 2. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, bocs, az egyik szobatársam a doktornődnél szült, 25.000-et adott neki. (az előző voltam)
2008. okt. 2. 13:07
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

szia!! én is a doktornőnél fogok szülni, most avgyok 32 hetes. mi 50.000 Ft-ot tervezünk Neki adni, hiszen nincs "tarifája". eddig nagyon meg vagyunk Vele elégedve, lekiismeretes, rendes.

remélem, segítettem!!

2008. okt. 3. 19:34
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, külön köszönet a nemrég szült kismamának, a részletekért.

Jó babázást, babavárást!

2008. okt. 4. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!