Császár után nem lehet fejet emelni?
Figyelt kérdés
Az érzéstelenítés miatt, elvileg 12 óráig. De ez arra vonatkozik, hogy erőből ne emeljem meg, mert fájni fog a fejem sokáig? Azért kérdezem, hogy ha pl. kicsit megemeltetem az ágy fejtámláját, akkor látnék is rendesen, de nem is erőből emelném, azt lehet? Nem ülő pozícióba, éppencsak egy kicsit2016. szept. 6. 05:05
11/15 anonim válasza:
Nekem 5 éve 24 órát kellett fekudnom még...(mondjuk nem bántam) nem emelgettem a fejem,nem erolkodtem megis olyan pokoli fejfajasom volt,hogy meg egyszer azt nem szeretnem átélni...egyik doki azt mondta,h ez emberfuggo a dolog.
12/15 A kérdező kommentje:
oh, de jó... nekem elég gyakran fáj, és van hogy rettenetes :/
2016. szept. 6. 09:58
13/15 anonim válasza:
ami állítólag segít,az a koffein(ezt utólag tudtam meg),sok víz,meg persze kérhetsz gyógyszert is..
14/15 A kérdező kommentje:
köszi, mondjuk nem kávézok, max. energiaital, de ha segít akk megiszom :)
2016. szept. 7. 17:19
15/15 nünü87 válasza:
Én emelgettem mert mindig megfeledkeztem róla hogy nem szabad meg már minden bajom volt a fekvéstől de nekem nem fájt a fejem utána. Mondjuk megittam több mint három liter vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!