Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy vagytok 8 hetes kismamák?...

Hogy vagytok 8 hetes kismamák? Mikorra vagytok kiírva?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Vannak itt , olyan kismamák , akik 8 hetesek és áprilisban fognak szülni? Féltek a szüléstől?

Vannak rosszul léteitek , akinek van kedve beszélgetni ., az írjon :)

2016. szept. 5. 18:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szívhangot nem is szoktak mutatni. Mármint "hallgatásra" nem. Esetleg fizetős dokinál lehet, de én mindig sztk-ba jártam, és ott ez nem jellemző. Később a 18-20 héttől a védőnő szokta doplerral nézni.

Én 7+3 hetesen (múlt héten) voltam először dokinál, szépen látszott a baba, volt szívverés is, és jövő héten kell menjek újra. Ha akkor is minden ok, akkor kapom meg a beutalókat meg a papírokat, hogy mehessek a védőnőhöz.

Van már egy fiam és egy lányom is, úgyhogy a neme tényleg teljesen mindegy, úgyhogy gondolkoztunk rajta, hogy most nem fogunk rákérdezni, majd szüléskor kiderül. De lehet nem fogjuk kibírni. :)

2016. szept. 6. 14:34
 12/14 A kérdező kommentje:
De jó neked már túl vagy 2 szülésen :) Akkor nem lehet , olyan rossz , ha még bevállaltál kistesót :) Én szeretném tudni , hogy kislányunk vagy kisfiunk lesz :) Már nagyon várom , remélem , hogy meg mutatja magát hamar :) Mindegy a neme , csak egészséges legyen :) Bár azt mondják , hogy fiam lesz , mert inkább a sósat és a fűszereset kívánom jobban :) meg , hogy nem vagyok rosszul , de majd ki fog derülni , a fájdalomtól nem igazán félek , mert már volt részem nagy fájdalmakban, volt egy másodfokú égési sérülésem , úgy gondolom az égésnél nincs fájdalmasabb dolog.. de majd kiderül :) próbálok majd nem sokat enni mert nem akarom , hogy nagyon nagy babát kelljen megszülni :)
2016. szept. 6. 14:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Még is meg csinálom a kombinált tesztet.. a párom ragaszkodik hozzá!
2016. szept. 6. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezek a babonàk mekkora hülyeségek. A fiammal csak édességet ettem volna, a lànyommal meg éltem haltam a sós,fűszeres dolgokért... Erről ennyit.

Még nem gondolkodtunk,hogy akarjuk-e tudni a nemét. Ami tök mindegy csak egészséges legyen.

Mondjuk lehet ki sem bìrnàm,hogy ne kérdezzem meg.

Szìvhangot nekem mindig mutatott a doki és képet is kaptam (sztk). Szerintem ez tök dokifüggő.

Annak,hogy te mennyit eszel nem sok köze van a baba méretéhez. Max ha nem eszel rendesen akkor ki fog merülni a szervezeted. Sőt a terhesvitamintól sem lesz óriàsbébi a babàd. Mindkét gyerekkel plusz vitamint meg terhesvitamint is szedtem és a fiam 4kg, a lànyom 3,4 kg volt születésekor. Tehàt nem ezen múlik. A Czeizel féle kutatàsok szerint is csak 50g különbség van a babàk között a terhesvitamint szedők javàra. Az meg elenyésző. Viszont rengeteg betegséget megelőzhetsz vele ha szeded.

2016. szept. 7. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!