Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon mennék már szülni. Más...

Nagyon mennék már szülni. Más is van így?

Figyelt kérdés
Ma kezdtem a 39. hetet, 2. baba.
2016. szept. 3. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jelen 😁.nekem is 2.baba,én 38.ban vagyok.már nagyon tele a hócipőm a cukordiétával,persze tartom csak félek nem lesz erőm igy elég,elég gebe lettem...első császár volt,s most minden áron meg akarom próbálni természetesen.kitartás magunknak 😊.
2016. szept. 3. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Dettó,bár nekem még van bőven.
2016. szept. 3. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
38., első baba, és mér nagyon elegem van :D
2016. szept. 3. 22:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Ugyanaz mint az első válaszoló, cukor diéta nélkül.
2016. szept. 4. 07:02
 5/11 anonim ***** válasza:
2. babám és toxemiás vagyok. Vasárnapra vagyok kiírva. Biztam a hidegfrontban de nem történt semmi egyenlőre. :(
2016. szept. 5. 09:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Meglett valakinek a baba? Mi még egyben.
2016. szept. 9. 16:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is...38.hetet töltöm holnap, 2.baba. Hatalmas a hasam és már sehogyan sem jó. :-)
2016. szept. 9. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Jelen,38+4 hetes,már csak szenvedek,semmi jele nincs,hogy ki akarna jönni,mehnyak nemrovidul,nem nyílok,de doki ma mondta,ha nem akar kijönni,akkor 26-án indítsa,azaz a 41 héten
2016. szept. 9. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 38+3 nal vagyok, ma voltam ctg-n és orvosnál. 2 ujjnyira nyitva a méhszáj. (36.hettol elkezdett nyilni)... A doki azt mondta jól haladunk, es a szokásos penteki ctg helyett keddre hívott be... A vizsgálat óta fáj a derekam, illetve feszül a hasam, de nem érzem olyan erősnek hogy szamolgassam, vagy rendszert keressek benne... Úgy vagyok vele, hogy amikor menni kell, azt érezni fogom... (ez tényleg így van? :) ) én már nagyon mennék :)
2016. szept. 9. 17:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok.még mindig egyben...de katasztrófa mar.az arcom,szám olyan,hogy Stallone elbújhat mellettem.nst rendben,2000 mehszajjal vagyok,sokat kemenyedek es fajdogalok,de semmi egyéb.egy hetem van,ha addig nem indul meg,utana héten császár....
2016. szept. 10. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!