Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egyszerűen nem birok magammal....

Egyszerűen nem birok magammal. Már minden nap mennék szülni. Alig várom, hogy beinduljon. Ez normális?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok,de már alig várom,hogy ott tartsak,hogy vajúdok.Mindenki mondja majd megtudod meg a stb,de már nagyon várom.Ideges vagyok,mindenen felkapom magam.De emelet nagyon lusta is fáradt.A jobb oldalamon olyan mintha égne a bordám,meg mikor mocorog nyomja magát akkor nagyon fáj ott lent.Erős nyomást és szúrásokat érzek.Van amikor eltart 1-2 óráig utána meg szinte semmi.Már nagyon szeretnék túl lenni rajta.
2009. febr. 17. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan éreztem. Ráadásul a kiirás napján be kellett volna feküdnöm, amit meg végképp nem akartam. De 2 nappal előtte beindult. Érdekes módon, akkor meg hirtelen rámjött a pánik, hogy még ki kellene vasalni, meg pókhálózni stb. A lustaság ilyenkor természetes, ha ezt valami furcsa 'megnyugvás' is kíséri, na akkor másnap indulhatsz. Igyál málnalevél teát, segíti majd a tágulást. Vannak módszerek, amikkel lehet egy kicsit siettetni a dolgot, bár én ennek nem voltam híve, majd tudja az a baba, hogy mikor kész kijönni. Pihenj sokat, most még lehet, és kell majd az erő! Ezt ne érezd lustaságnak! Kéz és lábtörés a szüléshez!
2009. febr. 17. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

en mara vagyok kiirva...de a fiamnak esze agaban sincs jonni. 3 hete vannak josloim, de olyanok hogy kb ugy erzem h a szules ezek utan mar nem is fog fajni. Tegnapi vizsgalaton meg teljesen zart a mehszajam....szoval en mar csak a csodaban remenykedek.

Kitartast

2009. febr. 17. 12:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Egyébként a málnalevél teát hol lehet kapni?
2009. febr. 17. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak írigyelni tudlak. Nekem már van 2 gyerkőcöm, 7 éves és 4,5 hónapos. De még mindig írigykedek a pocakosokra. A legszebb napok várnak rád fájdalommal és mindennel egybe. Nem lehet ezt megismételni, az biztos, úgyhogy élvezd ki minden percét. Írjál róla naplót, akár minden gondolatodat is rögzítheted és egyszer majd elolvasod a babucidnak. Ne félj a szüléstől csodálatos és nem túl kell rajta lenni, hanem megélni minden percét. Kívánok nektek jó egészséget, szép várakozást és csodálatos szülést!
2009. febr. 17. 12:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen Köszönöm!!
2009. febr. 17. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!