Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik, ha nem adok...

Mi történik, ha nem adok pénzt a vizsgálotoknál?

Figyelt kérdés
2008. okt. 1. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

Szia!Én sem adok pénzt a dokinak,eddig kapott egy kávét és poharat hozzá,nemsokára meg könyvet adok neki.Majd szülés után adok pénzt,amennyit tudok!

32hetes kismami

2008. okt. 1. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha magánrendelőbe jársz nem engednek ki fizetés nélkül..tb rendelésre pedig nem kell fizetni, azthiszem lenne köpködés a rendelőben..egymást fenyegetné a doki, meg az asszisztens, hogy ki mennyit kap..nem kell!

Majd aki levezeti a szülést az kapjon ha akarsz adni, de ha nem fogadott doki nem kötelező annak sem adni..

Szerintem van egy csomó olyan anyagi helyzetű kismama aki nem is teheti meg hogy akár a szülésre is adjon, vagy van egy két etnikum , aki nem is fog, de tb alapon nem is kell, ezmiatt ne érezd magad rosszul..ha a szülés megvan, majd döntesz kinek mit..egy ajándékcsomag is bőven megfelel, ha mindenképp adni szeretnél...ahhoz igazítsd, amid van..ha maszek orvosod van, az pedig úgyis megmondja az árát.

2008. okt. 1. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Több pénzed marad a babára:-))
2008. okt. 1. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg semmi!De ha magán dokid van akkor úgy is kell fizetni mint ahogy ezt már előttem írták is! Nekem nincs és nem is lesz fogadott orvosom!Sztk-ba járok mindig ugyan ahoz a dokihoz én nem fizettem és nem is fogok neki fizetni semmit és teljesen normális velem mindig rendesen megvizsgál!
2008. okt. 1. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat!
2008. okt. 2. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!