Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan adjam oda a dokinak...

Hogyan adjam oda a dokinak szülés után a pénzt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nem snassz egy sima borítékban? Mondtak már egy jó ötletet, de nem akarom leutánozni, mert az illetővel pont egyidőben szülünk majd kb. Nem arra irányul a kérdésem, hogy adjak-e, mert sajnos nálunk a városi kórházban szinte mindenki ad, így nem akarok pont én kilógni a sorból :(
2008. okt. 1. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor boritékban
2008. okt. 1. 18:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy sima borítékban! Úgysem a csomagolás érdekli őket, hanem ami benne van!
2008. okt. 1. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy képeslappal, vagy egy fotóval a babáról, amiben megköszönöd a segitséget stb...

Ezt akár egy bonbonra is celluxozhatod.

2008. okt. 1. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak akkor adj, ha megfogadod a dokit, ha az ügyeletesnél szülsz, akkor nem kell. Nálunk a férjem adta oda a szülés után, megköszönve a segítséget, egy kézfogással, sima borítékban. De van aki az első kontrollon adja oda. Nem hiszem, hogy a kép a babáról nagyon érdekelné, mit jelent az neki? Az én dokimnál napi 10-en szülnek.
2008. okt. 1. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A mi dokink nagyon örült a fényképnek, de ezt orvosa válogatja. Aki kicsit lelkiismeretesebb, az biztosan örül neki, akit meg csak a pénz érdekel, hát...

Ez úgyis csak annak szól, hogy milyen a "hálaceremónia", és ha Neked úgy esik jobban, akkor képeslappal vagy fotóval add oda, ha nem olyan a viszonyotok, akkor meg sima borítékban, de a szülés után ezt is Te érzed majd.

2008. okt. 2. 07:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ismerősőm ajándékcsomagba tette a boritékot,doki nem vette észre,visszaadta,h Ő nem ajándékcsomagért csinálta,hanem 100.000ft az ára.....nos...no komment
2008. okt. 2. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Jesszusom, ez nagyon durva, amit az utolsó válaszoló írt! Hallatlan! Micsoda bunkó az ilyen, milyen stílus ez?! Nem az ajándékcsomagért csinálta.... Most totál paff vagyok. Az én orvosom nagyon kedves, s én úgy tervezem, hog mikor megyünk haza a kisbabával és apával, akkor adjuk át neki a borítékot; lehet asszem kapni szépeket, amire "köszönjük / kköszönöm" van írva. De a sima boríték is megteszi.
2008. okt. 2. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is hallottam pont ilyen esetről, amit az utolsó előtti válaszoló írt. A férj akarta odaadni a dokinak az ajándékcsomagot, amiben benne volt a boríték, és a doki visszaadta, hogy nem ezt kérte, erre a férj kivette a borítékból a pénzt, leszámolta a dokinak és visszarakta a férj, természetesen nem kapta meg a doki a pénzt:) Jól tette, nem?!

2008. okt. 3. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!