Aki adott a dokinak hálapénzt a szülés után, mikor adta oda?
Figyelt kérdés
Nem sokat ugyan, de szeretnék adni a dokinak és a szülésznőnek valamennyit, de még sosem voltam ilyen helyzetben. Titokban kell ezt odaadni? Sutyiban? Vagy bátran mások előtt nyújtsam a borítékot? Lesz erre megfelelő alkalom a végén? Mikor kell odaadni? Amikor elhagynám a kórházat a három nap letelte után? Vagy rögtön szülés után?2011. ápr. 24. 21:51
1/7 anonim válasza:
Én az orvosnak adtam, varratszedéskor, ott kettesben voltunk
2/7 anonim válasza:
szintén varratszedéskor kettesben.
3/7 anonim válasza:
A férjem megkereste a kórházban. Ajándéktasak,üveg bor/csoki +boríték. Egyébként gusztustalan dolognak tartom de így voltam nyugodt. Így a sz.nő és a doki is nagyon odafigyeltek.
4/7 anonim válasza:
hazamenetel napján kapta volna meg, de nem fogadta el. Ilyen is van, de sajna nagyon ritka. 6 hetes kontrollra vittünk egy ajándékcsomagot. Én egyébként nem akartam sutyiba, éppen az ambulancián rendelt, akkor sétáltam le hozzá. Bent volt az asszisztens nő is. A szülésznő egy doboz bonbont kapott.
5/7 anonim válasza:
A varratszedéskor együtt adtuk át a férjemmel.
6/7 anonim válasza:
Miért gusztustalan dolog? Szerintem köszönetet mondani azért, mert valaki törődött velem meg a gyerekemmel nem gusztustalan dolog. Nem az épp szolgálatban lévő orvosról beszélek, mert enki valóban az a dolga, hanem arról, akit bármelyik pillanatban hívni lehetett és aki valóban a segítségünkre volt, biztonságot és valami "pluszt" nyújtott. Az étteremben is adunk borravalót, ha elégedettek vagyunk, nem? Egyébként én az ügyeletesnek is adnék, ha olyan hozzáállást tapasztalnék nála.
7/7 anonim válasza:
Mikor indultunk a kórházba szülni,akkor a férjem hozta magával a borítékokat.A szülés után amikor még a megfigyelésen voltam,(apás szülés volt a fogadott dokim és szülésznőnöm kívül nem jöt be senki) ott volt a férjem meg a szülésznő, akkor odaadtuk neki aztán megkértük,hogy szóljon az orvosomnak,(mert utánna sietnie kellett császárra)ő is megkapta.Én ezt így gondoltam ki mert nem akartam a kórházban sok pénzt magamnál tartani,így legalább nem kellett keresgélnem őket,hanem diszkréten oda tudtam adni nekik.(fogadott volt mindkettő).Ahogy láttam azért mindig van alkalom ezt lerendezni,csak neked kell felkészültnek lenned és várni a pillanatot.( pl. varratszedés olyankor nálunk csak a doki van bent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!