Mikor a család jön a "nem is rendesen szültél" dumával?
császárom lesz, már most mondogatják, hogy az nem is rendes szülés, meg megúszom, meg nem is olyan, ráadásul ilyen félvállról, mintha az egy cseppet se fájna, mit mondotok? Engem már most dühít, pedig csak most fogok szülni... ráadásul annak a legnagyobb a szája, akinek a gyereke elakadt, fogóval vették ki, tiszta csúcsos szerencsétlen gyerek feje még most is (14 évesen...)
Mi frappánsat lehet ilyenkor mondani? Nem akarom megsérteni se őket, de mi közük hozzá, miért szólnak bele?
Jaj annyira tipikusak az emberek...Komolyan kezdem ugy erezni h alig van joindulat bennuk.Es igen legtobbszor ugy belevagnam az arcukba h megis mi a franc kozotok van barmihez???Foglalkozzatok a sajat dolgotokkal.
Engem is ertek azert szep dolgok.
1.Mielott osszehazasodtunk.Mikor jon a baba,terhes vagy
2 mikor az eskuvobket terveztuk: miert terhes vagy?
3 szules utan.ez volt a legjobb: megint terhes vagy?! (Nem csak nem ment le meg a hasam,mert 2honapos a pici)
Jeee igy nem megy le a has szules utan?!mondjuk amugy is testes vagy (165cm 65kilo)
4. Tudsz szoptatni?! (Igen,de ha nem az miert bun?!) ezek a kerdesek is miert mervadoak
5 hogyan szultel (termeszetes uton,de amugy miert fontos?)
Amugy en mar fel sem veszem ezeket.De sztem legjobb,ha igy valaszolsz: Nem lehet mindenki tokeletes,mint te,hogy termeszetes uton szuljon.Mindezt mosolyogva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!