Mikor a család jön a "nem is rendesen szültél" dumával?
császárom lesz, már most mondogatják, hogy az nem is rendes szülés, meg megúszom, meg nem is olyan, ráadásul ilyen félvállról, mintha az egy cseppet se fájna, mit mondotok? Engem már most dühít, pedig csak most fogok szülni... ráadásul annak a legnagyobb a szája, akinek a gyereke elakadt, fogóval vették ki, tiszta csúcsos szerencsétlen gyerek feje még most is (14 évesen...)
Mi frappánsat lehet ilyenkor mondani? Nem akarom megsérteni se őket, de mi közük hozzá, miért szólnak bele?
Mikor jönnek ilyennek? Kizárólag akkor, ha valami nincs rendben az agyukkal!
Fú bocs, de ez annyira kiakasztó. Amúgy is: mi a f... köze van hozzá???
Nekem anyósom mondogatta. Egyszer elszakadt a cérna, megmondta hogy ok, nem is szültem, szóval nincs is unokája, húzzon a p...ba (a stílusra nem vagyok büszke).
Nem kért bocsánatot, de nem is mondta többet (a szemembe).
Később másnak is így reagáltam, csak sokkal finomabban, néha kifejezetten viccesen.
Könnyű szülést :-)
Nekem volt egy ismerős dúlának készülő csaj, aki kiselőadást tartott arról, hogy azért nem tudtam szoptatni, mert nem vajúdtam a császár miatt. Mondtam erre, hogy de igen, mert végigcsináltam, csak nem tudták belőlem ketten sem kinyomni szegény kisfiam...erre az volt a válasz, hogy akkor biztosan túl sokáig vajúdtam...:)))
De a legjobb az volt, amikor felajánlotta a császárfeldolgozó csoportot. WTF????? Kérdeztem, mit dolgozzak fel? Hogy még éppen időben kiemelték a fiam, nem lett oxigénhiányos, és mindketten élünk, és egészségesek vagyunk?
fúú, az ilyenek miatt van a sok megroppant anyuka, akinek "fel kell dolgozni", meg kudarcként éli meg a császárt... az ilyet szívem szerint szívlapáttal...
na mindegy...
Én természetes úton szültem, nem sokon múlt, hogy nem lett császár. Esett a szívhang + fertőzésveszély miatt.
Semmivel nem éreztem volna kevesebbnek magam, csak az számított, hogy végre legyen ott a kezemben az egészséges kisfiam.
Amúgy az emberek buták, majd megszokod. Mikor már meglesz a pici, akkor jön a szoptatás, mint elsőszámú téma.. Aztán a többi.. 😁😁 imádom.😀😀
Ne hagyd magad!
Az egyik legkedvesebb élmény:
Anyósom - aki egyébként már a terhességem elején felajánlotta, hogy elintézi a császárt mert ismer orvosokat de nem kértem belőle, viszont mégis császár lett - folyton vigyázni akar a babámra, nem elég 1-2 óra, neki napokra kéne mi meg nyaralhatunk. De szoptatom, nem iszik üvegből meg amúgy se akarom lepasszolni, nem is annyira megbízható.
Egy ilyen alkalommal mondtam neki, hogy nem neki szültem. Erre mondta, hogy én nem is szültem csak kivették belőlem, nem tudom mi a fájdalom, stb...
Ja, a nemszülés után már ott sürgölődött a kórházban, nem ért rá észrevenni mi van velem, csak a gyereket akarta mindig fogni.
Akkor meg a lehető legegyszerűbb dolgod van, hisz ismeri mindenki az okát. Kérdezz vissza, hogy jobban örülnének-e, ha a szülőszobán meghalnál a betegséged miatt? Szerintem köpni se tudnának, csak a szájuk nagy.
(Attól függetlenül viszont a rokonod gyerekének a fejformája nem valószínű, hogy a fogótól van. A kicsik feje nagyon sokat alakul még, nem lehet egyszeri nyomással ekkorát alakítani rajta, hiszen akkor minden hüvelyi úton született embernek csúcsos lenne a feje. Az enyémnek is olyan volt a szülés estéjén, mint egy tojás, reggelre meg olyan golyófeje lett, hogy rá se ismertem.)
Hú, engem ez sosem érintett meg, pedig két császárom volt. De tényleg, ha valaki meg is jegyezte simán lepergett rólam. Iszonyú unintelligesnek tartom eleve azt is, akinek a császár nem szülés és ezen rugózik.
Nálam a második programozott volt, amit nagyrészt (több okból is) leginkább én "kértem", de a dokim is jobbnak látta. Soha nem jutott eszembe a terhesség alatt,hogy ezt mondjuk ne mondjam el,ha kérdezik, vagy szégyelljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!