Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nekem kéne szóba hoznom a...

Nekem kéne szóba hoznom a programcsászárt?

Figyelt kérdés

Egy hónapja beszèltük hogy az előzmènyek miatt csàszàr lesz.

Aztàn elment az orvosom szabira.

Jövőhéten kezdem a 37. hetet és szerdàn megyek hozzà.

Hozzam szóba hogy akkor mire kèszüljek vagy várjam meg ő mit mond?

Ràadàsul nst-re se tudom mikor kell memmi hisz időpont kéne gondolom de az több hèt mire bekerülök de erről nem beszéltünk egy hónapja.Kérjek magamtól előre időpontot vagy vàrjak szerdàig a dokira??

2016. aug. 16. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem 37 hetesen kellet volna mennem az első nst re, azt mondta akkor megbeséljük a pontos napot! de másnap megindult a szülésem...

én a helyedben ha nem hozza szóba biztos rá kérdeznék

2016. aug. 16. 13:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Kerdezz ra.En 36hetesen voltam eloszor nst-n.

38+4 napon volt a csaszar.

De az En orvosom ha szabira megy akkor is elore gondoskodik idopontokrol.En 34 hetes voltam mikor szabira ment.akkor mar mondta,hogy kb mikor lesz a csaszar,adott idopontot nst re,es bemutatt egy masik dokinak,hogy ha valami tortenne Ot kell keresnem.a kiskonyvembe is beirta.

Kerdezz ra nyugodtan,de igazabol elkesve nem vagy ha amugy minden rendben.attol is fugg miert lesz csaszar,ha nem elozo csaszarok miatt akkor lehet csak 39hetesen lesz,vagy megvarjatok mig magatol megindul.

2016. aug. 16. 13:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Előző is csàszàr volt komoly vérzéssel így ez miatt lenne ismét az.

2016. aug. 16. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!