Szerintetek melyik a jobb kórház:Uzsoki vagy a Szt. István?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 21:25
21/24 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat :) Az István kórház mellett döntöttem :)
2010. ápr. 21. 18:48
22/24 anonim válasza:
Az utolsó válszolónak: én beadhattam a babámat, éltem isa lehetőséggel az utolsó kórházas éjszakámon. Így másnap frissen, kipihentem mentem haza. A szobatársam is beadta, egyszerre mentünk haza. Annyit kértek, csak, hgoy fejjünk le tejet éjszakára, amennyit csak bírunk.
23/24 anonim válasza:
Szia!
7.válaszoló vagyok megint...
Csak egy jó tanács az Istvánhoz.MINDENT beszélj meg előre,dokival,szülésznővel ha valamit szeretnél mert előfordul hogy éppen nincs ez,vagy az!Én úgy jártam,hogy epidurálissal szerettem szülni,mondták is hogy jó persze,majd ha ott tartunk,ráérünk még vele foglalkozni... Aztán eljött a szülés,és közölték hogy most éppen nincs a kórházban,és hogy bocsi...
24/24 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot az utolsó válaszolónak! Igyekszem minnél többet megbeszélni a dokimmal,bár az epidurálissal kapcsolatban még nem döntöttem,pedig parázok rendesen a szüléstől :)
2010. ápr. 22. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!