Szerintetek melyik a jobb kórház:Uzsoki vagy a Szt. István?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 21:25
1/24 anonim válasza:
István! Ez nem kérdés, szerintem. :)
2/24 anonim válasza:
Én az Uzsokiban szültem. Most éppen felújítják, gyönyörű lesz! Én CSAk ajánlani tudom. Most a 2.-al is idejárok gondozásra.
Az Istvánt nem ismerem
5/24 anonim válasza:
Uzsoki! :) Én ott szültem tavaly nyáron, nagyon jó volt a személyzet mind a szülészeti, mind a csecsemős oldalról :) És, imádtam az orvosomat, figyelmes és kedves volt, a szülésznőről nem is beszélve, pedig "csak" ügyeletes szülésznő volt. :)
10 hós kislány anyukája
7/24 anonim válasza:
Bár az Uzsokit nem ismerem,de látatlanban azt mondom hogy az Istvánnál csak jobb lehet...
8/24 anonim válasza:
Én a 2. vagyok, nekem az uzsokiban a Szinnyai doki volt, egyszerűen imádom!!! Most is hozzájárok, örülök, hogy rátaláltam!
9/24 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat!Az Örs vezér térre járok az sztk-ba a terhesgondozóba,a nőgyógyászom a Hajdú doktor úr,aki átment az Istvánba,mert ő egyben szülész is,de viszont a másik doki a Zámbó doktor úr,és ő az Uzsokiba végzi a munkáját.Ezért kértem a véleményeket :)
2010. ápr. 18. 22:20
10/24 anonim válasza:
Én is az Uzsokira szavazok, bár nem ismerem az Istvánt. Én ott szültem még tavaly márciusban. Azóta tényleg felújították és az ottani szülésznő ismerősöm szerint is nagyon szép lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!