Szerintetek melyik a jobb kórház:Uzsoki vagy a Szt. István?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 21:25
11/24 anonim válasza:
Én a Sz.Istvánra szavazok.2 gyerekes anyuka
12/24 anonim válasza:
Én is az Istvánt ajánlom, két babát szültem ott.:)
13/24 anonim válasza:
21:47-es vagyok:
Dr Gerencsér Géza az orvosom, a következőnél is ő lesz, az biztos :)
14/24 anonim válasza:
Az Uzsokit nem ismerem, de az Istvánban szültem már háromszor, és nagyon elégedett vagyok. A szemlélet nagyon szimpatikus!
15/24 anonim válasza:
én az uzsokiban szültem tavaly nyáron. akkor hatalmas felfordulás volt, mert épp költözött a szülészet, most már a vadiúj épületben vannak, szóval szerintem szuper lehet a környezet. mivel 24 órát töltöttem a szülőszobán, jópár szülésznő asszisztált nekem, mindegyikükkel maximálisan elégedett voltam, csak ajánlani tudom őket.
16/24 anonim válasza:
Egy hete szültem az Uzsokiban a 2. babámat. Az elsőt is ott szültem csak a régi épületben. Amellett, hogy szép a kórház, tényleg mindennel elégedett voltam. A csecsemősök segítőkészek voltak, a szülésznők is nagyon rendesek. Igaz nekem volt fogadott szülésznőm, de mindegyik nagyon kedves volt, ha kérdésem volt segítettek. Az Istvánt nem ismerem.
17/24 anonim válasza:
21:51 vagyok. NEKEM IS A GERI AZ ORVOSOM:-)))) Mindkét lányomat nála szültem, az elsőt még a BM kórházba, a másodikat az Uzsikiba 9 hónapja:-))
A legjobb orvos a világon:-)))))
18/24 anonim válasza:
21:51-esnek: én is imádom, ráadásul az ő segítségével lettem terhes, tehát nőgyógyásznak is kiváló.
19/24 anonim válasza:
Sztem sok múlik az orvoson, kórháztól függetlenül. Az Uzsokiban nehéz epidurálist kapni, előre kell egyeztetni, tudtommal fizetni kell érte, nem kérhetsz csak úgy szüléskor. Az István nagy baba-barátsága nekem kicsit furcsa, egyszer voltunk bent, és az újszülött babák csak úgy szétdobálva hevertek az ágyakon, de lehet, pont egy rendezetlen kórterembe néztünk be.
20/24 anonim válasza:
ja még valami eszembe jutott, az uzsokiról. nem tudom, hogy azóta változott-e a helyzet, de náluk a rooming-in azt jelentette, hogy a babák az első éjjel kivételével éjjel-nappal kint voltak nálunk, nővér összesen 5 alkalommal járt a szobában az 5 nap alatt, szóval a friss gátsebeddel, hullafáradtan úgy láttad el a babádat, ahogy tudtad... ja persze senki látogató nem jöhetett be a szobába segíteni. Aludni semmit sem tudtam, és nagyon kimerültem. én legközelebb tuti olyan helyet választok, ahol be lehet adni éjjelre a babákat, ha az ember már nem bírja. itt nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!