Volt olyan, hogy nem kívánt a párotok, miután végignézte a szülést? Ez a félelmem. Mit tettetek, mi történt?
Én megkértem a páromat,hogy álljon a fejemhez,így nem látta premier plánba ahogy kibújt a baba.Nagyon nagy segítség volt,hogy mellettem volt és egy csepp vért nem látott egyikünk sem.Én nagyon örülök hogy bent volt velem,pedig eleinte én is elleneztem,de nem bántam meg,mindkettőnknek nagyon szép élményként maradt meg és szerintem a következőre is befog jönni és akkor már egy percig sem fogok gondolkodni rajta.Ott a szülésnél bizonyos szempontból megszűnik a női mivoltunk,hiszen ott vagyunk kiszolgáltatottan kiterítve,mégis ettől fogunk igazi nővé érni és hidd el akármi is történik ott a szülőágyon,a párod szemében akkor is Te leszel a legnagyobb NŐ a világon.
Szex??Sokkal aktívabbak vagyunk,mint előtte voltunk:-)))))))))
Nekem az a véleményem, hogy ez csak egy kamu indok a pasik részéről. Még ha úgy is hiszik, hogy ez az ok, ez már csak esetleg egy utolsó csepp az elhidegüléshez.
Ott kezdődik a dolog, hogy a pasik (normális esetben) nem is látnak szinte semmit, ha a nő fejénél állnak vagy ülnek, nem kell azt figyelniük, hogy mi zajlik az alvégen. No meg ugye le van takarva az ember lánya, nálunk legalábbis így volt, amikor doki vagy a szülésznő vizsgált bekukkantottak a lepedő alá.
Ismeretségi körömben minden együtt szülő apuka fantasztikus élménynek élte meg a szülést. Volt, aki csak a második gyereke születésére merészkedett be, mert az elsőnél még nem akart bent lenni, és azt mondta, hogy utólag rettenetesen bánja, hogy nem volt ott az elsőnél is. Másik baráti házaspárnál elég durva szülésbe csöppent a férj, alul-felül jött a lányból sajnos minden, ennek ellenére ugyanúgy imádják egymást, most lesz iskolás a kisfiuk.
Nyilván azt a férfit, aki nagyon ellenkezik, nem szabad kényszeríteni arra, hogy ott legyen. De nem a látvány miatt, hanem mert ha nincs rá felkészülve az egész eseményre lelkileg, akkor még becsukott szemmel, bedugott füllel is rosszul érezné magát.
az én férjem azt mondta, hogy maga sem érti igazán, és meg is lepődött az érzésein, de még a szülőágyon is kívánt....:)) inkább arról lehetett szó, hogy iszonyat büszke volt rám, és méginkább elmélyült a kapcsolatunk ettől a közös élménytől. szóval nálunk nem okozott gondot.
mondjuk ő mindent látott egy az egybe, pedig a fejemnél volt. szóval ha amellett döntötök hogy bemegy a férjed, azért ezzel számoljatok :)
Szia! Olvasd el az alábbi linken, mit írtak a férfiak!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!