A szülést mennyire lehet összehasonlítani egy nagyon-nagyon erős menstruációs görccsel?
Tudom, hogy az egy másfajta fájdalom, csak az érdekelne, hogy mire számítsak. Elsősorban olyan nőket kérdeznék, akiknek hasonlóan fájdalmas volt szülés előtt a m. görcsük.
Nekem az első napon teljesen leesik a vérnyomásom, és olyan fájdalmam van ( nem segítenek a görcsoldók), hogy hányok, nincs erőm beszélni sem, és volt már, hogy elájultam. Most terhes vagyok, decemberben szülök és érdekelne, mire számítsak. Előre is köszönöm!
Mindenképp próbálj meg pozitívan hozzáálni. Ettől nem vagy puhány, ez adottság, ne lehet mit kezdeni vele, ha ilyen vagy. Ez van, el kell fogadni .
Nekem a fájások olyanok voltak, mint a mensi, csak intenzívebb, erősebb fájdalom, de tudod, hogy vége lesz nemsoká, mert csak 30-40 mpig tart:) Tehát ki lehet bírni, és közte tudsz piehenni.
A tolófájásnál én nem emlékszem fájdalomre, egyszerűen éreztem , hogy ki akar szakadni belőlem valami és nagoyn kell nyomni. FEszített, de ez másfajta fájdalom volt, és hamar vége lett:-)
Pozitívan, és kitartás:-) Szép élmény lesz:-)
Nekem még kamaszkoromban voltak fájdalmas menszesz görcseim, aztán már elviselhetőek.
Viszont a szülés nekem ezerszer jobban fájt(a tágulási szakasz), én sajnos ordítottam.
Azért remélem neked elviselhetőbb lesz, mindenkinek más a fájdalom küszöbe.
Könnyű, és gyors szülést kívánok neked!
2 gyerekes anyuka
Én sem tudok jokat irni.
Nekem a vizem elfolyt fájások nem voltak.Kaptam valami kúpot ami viszont meghozta azokat de egyből 1-2 perces fájásaim voltak.Az eleje annyira nem fájt járkáltam is.De egy kis idő mulva isszonyat görcseim voltak.(nekem is fájt a mensi előtte)na ez annál ezerszer jobban fájt:(pici szünettel..és ez eltartott 8 órán keresztül..mindent próbáltam labda kád szék mindent, végül egy karosszékben voltam a tágulás végéig hidegvizes borogatással.Próbáltam kontrolálni magam de egyszer kétszer kijött a hang a torkomon..Már nem tudom felidézni a fájdalmat de annyit tudok hogy borzasztóan fáj és asszem egy gyereknél megállok, pedig elég magas a fájdalomküszöböm.A kitolás már nem volt annyira rázós és nem is tartott annyi ideig, de az sem volt kellemes.
Bocsi hogy nem tudtalak megnyugtatni de mindenképp állj hozzá pozitivan és ne parázz rá előre lehet neked sokkal könyebb lesz.
üdv:4hetes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!