Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programcsászárnál hogy alakul...

Programcsászárnál hogy alakul az időpont?

Figyelt kérdés

1. baba

mikorra szokták kiírni? az orvos mond 1 napot, vagy megbeszéli a kismamával?

van vmi extra, amit a p. császárról tudni kell?

2016. aug. 4. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem az 1. a kiírt napon volt, a doki mondta az időpontot, munkaidőben csinálta. A 2. a kiírt nap előtt egy nappal volt (ugyancsak munkaidőben csinálta), mert a kiírt dátum szombatra esett, de akkor nem császároznak. Most a 3-at várom, kíváncsi vagyok ezt mikorra programozza a dokim.
2016. aug. 4. 22:33
 2/3 A kérdező kommentje:
én úgy tudtam, hogy 38. héten végzik, ezek szerint nem mindenhol? :O
2016. aug. 4. 22:44
 3/3 anonim ***** válasza:

A masodikkal vartunk 8napot a kiirt datum utan.hatha megindul.termeszetesen szerettem volna szulni.

Az elsot es masodikat nem programozzak nagyon elore.esetleg a masodikat mar igen,ha az orvos ugy latja jonak.

A 3.mar nekem is 38+4 naposan volt.

Ebben benne volt a husvet,a nagyok iskolaszunete,az orvos nem csaszaroz unnep elotti penteken,csak ha surgos.vegul igy hoztuk ki a marc.24.et

Extra amit tudni kell?az attol fugg mit tudsz eddig?

A csaszar maga gyorsan megvan.gerincbe kapsz erzestelitot(ne felj tole,nem veszes)aztan letakargatnak es par perc utan kinn van a baba.a stoppolas tovabb tart kicsit.aztan orzoben vagy 3 orat.addig ott lehet apa es a baba is ha minden rendben.

Kitolnak szobaba.a mutet utan 12 oraval felalitanak.ez faj,nagyon.de minnel tobbszor kelsz fel annal konnyebb.probalj mar elotte felulni az agyon ha engedik,a labadat logasd le es a kezeddel nyomd fel magad.

Csaszarosoktol elso ejjelre elszoktak vinni a babat.de megkerheted a csecsemost hogy hozza enni ha ehes,igy elobb beindul a tejed.

Sok folyadekot igyal a mutet utan.amennyit csak birsz.ez nagyon fontos.

Sok sikert :)

2016. aug. 5. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!