Szülés után, ha a babádat 24 órában magad mellett szeretnéd tudni?
A Honvédban szültem, fürdetni elvitték, de a nap többi részében velem volt. A császár után éjfélkor kelhettem fel, amint felébredt, hajnali háromkor, hozták hozzám, hogy szoptassam meg.
Nem hinném, hogy megtömték tápszerrel, amíg velük volt, de őszintén: nem érdekel. Ha a babám éhes volt, és valaki megetette, annak hálás vagyok.
Nekem korán született a babám az Istvánban, és nem voltak jó szopóizmai. Folyamatosan segítettek, 2 óránként tettük mellre, kellett szegénynek a száját segíteni, hogy be tudja kapni egyáltalán a mellemet, ÉS a 2.3.4. nap (e miatt mi 5 napig voltunk bent) ott igazi anyatejet adtak neki többször is.
Imrében szerintem szintén nem etetik meg tápszerrel a te beleegyezésed nélkül.
Egy másik babámat a Dél-Pestibe szültem, sürgős volt, és az volt legközelebb, és az nem bababarát hely, mégis csak úgy adtak a bébinek tápszert, hogy engem előtte megkérdeztek, hogy mi legyen.
Szóval szerintem ne nagyon aggódj!
18-as vagyok, nekem is azt mondta a szülésznőm, hogy a beleegyezésem nélkül nem adnak tápszert, de senki nem kérdezte, csak észrevettem utólag és a papírján is feltűntették, de nekem se előre, se utólag nem szóltak, ezért erősködtem a 2. gyereknél, mert már nem bíztam bennük. Az Imre amúgy nem bababarát kórház, és ezt tapasztaltam is, nem hozzák, ha éhes, hanem tápszert adnak neki pl. éjszaka. Mondjuk van vagy 100 csecsemős, nem mind egyforma.
Nem tudom miért lettem lepontozva....
Peterfyben császár utan 6 órával mar velem volt, csak fürdeni vittek el, nagyon bababarat kórház.
Pestet közeli vidéki kórházban a masodik babat, császár utan 24 órával kaptam meg vizitre es éjjelre beveszik, es erdekes mód ejszaka nem éheztek meg....
Hivatalosan semmit nem kaptak (na persze)
Ez amugy nem tragédia, en pihentem -ami azert ram fért -napkozbe meg ra dolgoztunk tejre van is rendesen neki, 4 hónapja..
2 császárom volt. Az első este született, akkor csak szoptatni kaptam meg az örzőben, és másnap reggel felkelés és átköltözés után végig velem volt, kivéve mérés, vizit fürdetés, kb. 1 óra.
A második hajnalban született, délben keltem ki az ágyból, délután 3-tól szintén non-stop velem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!