Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti minden alkalommal adtok...

Ti minden alkalommal adtok hálapénzt, a nőgyógyász dokinak vizsgálat után?

Figyelt kérdés
Első terhességem is problémás volt, most szintén babát szeretnénk, viszont nem fogadott dokim van. Bemegyek, kivárom a soromat és megvizsgál. 5000 ft-ot szoktam adni, de hetente ezt nem tudom finanszírozni.Előző terhességemkor volt, hogy 2 napinta kellett mennem, alkalmanként 2-3000 tudtunk adni(borítékba). Viszont most kicsit rosszabbul állunk, és arra gondoltam, hogy csak havonta adnék 5000-et. Emlékezne rá, hogy múltkor adtam, ha most nem? Vagy hogyan csináljátok ezt? Esetleg megint adjak sűrűn keveset?
2016. aug. 3. 15:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken élünk (Békés megye), 30. hetes vagyok, eddig 7x voltam az orvosomnál. 6x fogadott el pénzt (egyszer másnapra hívott vissza,azt mondta ne fizessek), igy 42ezret hagytam ott eddig nála. Szerintem erdemesebb lenne neked is felfogadni valakit, azt sem tömnéd ennél jobban,de lehet,hogy jobban figyelne rád.
2016. aug. 4. 05:47
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem akartunk neki ennyit adni, csak nagyon sokat kellett kórházban lennem(szüléssel együtt 8 hetet), aztán hetente mentem kontrollra. Minden alkalommal ha megnézett adtunk egy 2-3000-et. Mindig csak ennyit, viszont azt baromi gyakran. Tényleg lehetett neki telefonálnom bármikor, megnézett mindig. Viszont most már van egy fiam, és nem veszem el előle wzt a pénzt. Max havi egy ötösre gondoltam, többet semmi esetre sem. Szülésre is gondolkozok, hogy fogadjak e, múltkor nem voltam elragadtatva.
2016. aug. 4. 06:43
 23/26 anonim ***** válasza:

Én is rengeteget voltam kórházban a 2.terhességemmel (3x3hetet),ha meg épp nem feküdtem bent akkor Hetente kellett mennem uhra stb.Anyagi csőd lett volna ha minden alkalommal fizetek.

Arról nem is beszélve h ciklusonként a closty miatt Előfordult 4-5uh is míg összejöttek a babáim....

Nagyon elkapattad azt az orvost

2016. aug. 4. 07:48
 24/26 anonim ***** válasza:

1. Nem fogadtad fel az orvost

2. Nem voltal vele megelegedve

3. Ugyeletes volt, amikor szultel, tehat nem csak kizarolagosan veled foglalkozott, hanem ki tudja meg hany vajudo kismamaval

Es igy fizettel neki 60.000 Ftot, miutan kicsengettel neki 9 honap alatt mar 200.000 Ftot.

Nagyon gaz ez az orvos, ne haragudj.

Arrol nem is beszelve, hogy ahogy irtad, tobb ilyen betege is van, mint te. Tehat amikor amugy is kapja a fizeteset, kozben a paciensei tomik a zsebet. Ez szerintem kicsit illegalis. Meg azert mennyire nem fair azokkal szemben, akik TB alapon varnak ra, es bejon elejuk 3 ilyen paciens, mint te, es varhatnak 1 oraval tobbet. Raadasul semmi extrat nem kapsz a penzedert, gyakorlatilag csak annyit, hogy nem kell annyit varni. De a muszerek, a tisztasag, tehat maga az ellatas (vagyis a lenyeg), az ingyenesen is igenybeveheto lenne.

2016. aug. 4. 10:47
 25/26 A kérdező kommentje:
Hétfőn van kórházi rendelése, akkor mi nem mehetünk(csak sürgös esetben) pont az miatt, aki simán sztk-s alapon megy. Igazság szerint, úgy döntöttem, hogy én is onkább a sima hétfői rendelésre megyek ingyenesen. Kicsit belegomdoltam, tényleg hülye vagyok/voltam. Hát, összegezve nem ért annyit a munkája. Mondjuk a babám megért minden egyes forintot, de ezt tb alapon is így kellett volna. Na, kistesónál nem leszek ekkora balek. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, azthiszem nem az én pénzemenegy nyaralni jövöre a doki.
2016. aug. 4. 11:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Én magánrendelésre járok, 10.000 / hó. Cserébe max. 5 perc a várakozási idő, időpontra megyünk. És nem az SZTK -ban várom ki a soromat.
2016. aug. 4. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!