Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti minden alkalommal adtok...

Ti minden alkalommal adtok hálapénzt, a nőgyógyász dokinak vizsgálat után?

Figyelt kérdés
Első terhességem is problémás volt, most szintén babát szeretnénk, viszont nem fogadott dokim van. Bemegyek, kivárom a soromat és megvizsgál. 5000 ft-ot szoktam adni, de hetente ezt nem tudom finanszírozni.Előző terhességemkor volt, hogy 2 napinta kellett mennem, alkalmanként 2-3000 tudtunk adni(borítékba). Viszont most kicsit rosszabbul állunk, és arra gondoltam, hogy csak havonta adnék 5000-et. Emlékezne rá, hogy múltkor adtam, ha most nem? Vagy hogyan csináljátok ezt? Esetleg megint adjak sűrűn keveset?
2016. aug. 3. 15:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

TB-s rendelésen???? Soha! Ha nem fogadod fel, nem jársz a magánrendelésére, akkor nehogy már az SZTK-s rendelésen tömködd az 5000-eseket a zsebébe! Nem, nem fog emlékezni, költsd a babádra.

Nekem magándokim volt, aki rendel a kórházban. Havonta jártam a magánrendelőbe, vidéki viszonylatban drága doki (12-15 ezer/alkalom), de sokszor voltam nála a klinikán is (genetikai UH-k, panasz esetén, stb.) ott a szülést leszámítva soha, de soha nem adtam neki. Pedig kétszer műtött is, azért sem adtam külön, csak magánba mentem kontrollra.

2016. aug. 3. 15:51
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
sztk-ba ne adj pénzt!
2016. aug. 3. 15:52
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
En azt se ertem, hogy eddig miert adtal neki ennyit?! 2 naponta 2-3000 ft? Meg hetente 5000? Ennyibol mar szulhettel volna magandokinal fogadott szulesznovel. Ne adj neki es kesz, foleg ha nem is futja ra.
2016. aug. 3. 15:56
 4/26 A kérdező kommentje:
Hát ilyen félig-meddig fogadott. Nem sztk-s, mert nem adom be a kartonozóba a kártyám, hanem ha meglátom, odamegyek és megkérdezem rám ér e egy vizsgálatra. A szülést 2 éve 60.000 volt.
2016. aug. 3. 15:57
 5/26 A kérdező kommentje:
Amikor amúgy is bent van a kórházban,kkora. A magánja 8000/alkaom. Ott nem voltam soha.
2016. aug. 3. 15:58
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Én sztk-ba jártam, mindig ugyanahhoz az orvoshoz kértem magam.

Soha nem adtam neki pénzt.

Nem értem, miért kell, főleg ÖTEZER Forintot???

2016. aug. 3. 15:59
 7/26 anonim ***** válasza:
78%

Én is drága dokihoz jártam magánba (15000/alkalom). Viszont ha valamiért havi többször kellett menni, maga a doki mondta, hogy ne fizessek, vagy"csak" az ötöst vette el. Budai csilli-villi magán rendelőről beszélünk.

Bocsi, de te valamit nagyon rosszul értelmeztél.

Ennyi pénzből simán járhattál volna magánba az első terhességnél.

Sztk-ban nem kell adni neki semmit.

2016. aug. 3. 16:01
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem adoo halapenzt. Csak olyan orvoshoz jarok, aki allami vagy ad egeszsegpenztari kartyat. Szulesnel is kertunk.
2016. aug. 3. 16:24
 9/26 anonim ***** válasza:
73%

Általában magánrendelőbe megyek,ott kifizetemamit kér.Sztkban is rendel,soron kívül behív ha oda megyek.Időnként a soronkívüliség miatt adni akartam neki 2000ft-ot,nem vette el!Azt mondta itt nem kell fizetni!

Szóval:Ha be sem hív soron kívül akkor mire is fizetsz???

Szülés 60000ft.Bement szabadidejében vagy épp ő volt az ügyeletes?

2016. aug. 3. 16:29
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért van amit nem értek:

1: SZTK-ban minek a hálapénz?

2: kivárod a sorod, nem vesz előre a pénzed ellenére sem

3.: miért nem jelentkezel be hozzá a kartonozóban és TB támogatottan megnéz?

4: kiszámoltad ez mennyi pénz a 9 hónapon át? Fullos dokid lehetne ennyiért attól függ hol laksz,még szülésznőre is futná

2016. aug. 3. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!