Ti minden alkalommal adtok hálapénzt, a nőgyógyász dokinak vizsgálat után?
TB-s rendelésen???? Soha! Ha nem fogadod fel, nem jársz a magánrendelésére, akkor nehogy már az SZTK-s rendelésen tömködd az 5000-eseket a zsebébe! Nem, nem fog emlékezni, költsd a babádra.
Nekem magándokim volt, aki rendel a kórházban. Havonta jártam a magánrendelőbe, vidéki viszonylatban drága doki (12-15 ezer/alkalom), de sokszor voltam nála a klinikán is (genetikai UH-k, panasz esetén, stb.) ott a szülést leszámítva soha, de soha nem adtam neki. Pedig kétszer műtött is, azért sem adtam külön, csak magánba mentem kontrollra.
Én sztk-ba jártam, mindig ugyanahhoz az orvoshoz kértem magam.
Soha nem adtam neki pénzt.
Nem értem, miért kell, főleg ÖTEZER Forintot???
Én is drága dokihoz jártam magánba (15000/alkalom). Viszont ha valamiért havi többször kellett menni, maga a doki mondta, hogy ne fizessek, vagy"csak" az ötöst vette el. Budai csilli-villi magán rendelőről beszélünk.
Bocsi, de te valamit nagyon rosszul értelmeztél.
Ennyi pénzből simán járhattál volna magánba az első terhességnél.
Sztk-ban nem kell adni neki semmit.
Általában magánrendelőbe megyek,ott kifizetemamit kér.Sztkban is rendel,soron kívül behív ha oda megyek.Időnként a soronkívüliség miatt adni akartam neki 2000ft-ot,nem vette el!Azt mondta itt nem kell fizetni!
Szóval:Ha be sem hív soron kívül akkor mire is fizetsz???
Szülés 60000ft.Bement szabadidejében vagy épp ő volt az ügyeletes?
Azért van amit nem értek:
1: SZTK-ban minek a hálapénz?
2: kivárod a sorod, nem vesz előre a pénzed ellenére sem
3.: miért nem jelentkezel be hozzá a kartonozóban és TB támogatottan megnéz?
4: kiszámoltad ez mennyi pénz a 9 hónapon át? Fullos dokid lehetne ennyiért attól függ hol laksz,még szülésznőre is futná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!