Ti minden alkalommal adtok hálapénzt, a nőgyógyász dokinak vizsgálat után?
nekem mind a 3 szülésem ingyen volt
sztk-ba jártam mindig ugyan ahhoz a dokihoz és ügyeleten szültem
2x is annál a dokinál akihez jártam :)
teljesen korrekt ellátást kaptam mindegyik alkalommal
a 3-ból 2 császár lett a végére
egy fillért sem adtam senkinek sem - miért is kellet volna ? ez a munkája tessék rendesen elvégeznie
szal a helyedben mindig ugyan ahhoz kérném az időpontot az sztk-ba és TB alapon mennék
pluszt nem adnék neki - munkaidőben van !!!
azta :O nekem szuper orvosom van, magánrendelésre jártam (most várom, hogy beinduljon, 40. héten vagyok, már nem megyek a rendelésére), 100kér a szülésért és 60.000.- adtam neki összesen a magánrendeléseken! ahol nem vártam, mindig volt uh, minden kérdésemre válaszolt, tiszta környezet fogadott, stb...
te meg majd dupla ennyit fizetsz sztk-ban? nem normális már ne is haragudj! aztán meg csodálkozol, hogy anyagias a doki... vajon mitől? (irónia)
10ezret fizettem maganban/alkalom.(havi 1) 80ezer volt a vegere.a korhazban nst utan,vagy ha valamiert visszahivott nem fizettem.
Program csaszar volt,amit mar az elejen tudtunk.
Nem kapott kulon penzt szules utan.mar a masodiknal sem.
Azota is hozza jarok,eppen olyan kedves,rendes mint mindig.
Nagyon nagyon sok penzt kifizetsz....
En magánba járok. Havi 1x 20.000Ft. Ha vmiért többször kell menni akkor nem fizetek. A szülésért 120.000 Ft-ot adok+50.000Ft a szülésznőnek.
És 380.000Ft a Maternitynek.
Ha kicsit spórolsz akkor a magán klinikát is kigazdálkodhatod.
Kérdező megkérdezhetem melyik kórház?Priviben is jó,ha nem akarod kiírni.
Én is clostys vagyok.Az uh-kért az én dokim nem kért pénzt,pedig Előfordult h csak magánban tudtuk megnézni.Vagy pl most h pozit teszteltem,kellett utrogestan.Felhivtam,mondta menjek az sztk s rendelésre és ir fel.Be se jelentkeztem,pénzt se adtam.Pedig kisváros ez is.Vidék
Hogy jött ki a 200+60?!A 60 oké,a szülés.De a 200?!Én bp.-i vagyok,a dokim 70-et kért a szülésért(császár,hüvelyi ugyanannyi),a magánrendelése 12000/alkalom.Akárhogyan számolom,ez köszönő viszonyban sincs az általad kifizetett összeggel.Ja,és fogadott volt a szülésznő is,Ő 40 ezret kért.Ez összesen(218 ezer ft)közel sincs annyi,minta mit Te kifizettél.A két gyerekem között 4 év a korkülönbség(2008,2012)mindkettőnél ugyanez a tarifa volt.
Miért nem fogadod fel inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!