Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti minden alkalommal adtok...

Ti minden alkalommal adtok hálapénzt, a nőgyógyász dokinak vizsgálat után?

Figyelt kérdés
Első terhességem is problémás volt, most szintén babát szeretnénk, viszont nem fogadott dokim van. Bemegyek, kivárom a soromat és megvizsgál. 5000 ft-ot szoktam adni, de hetente ezt nem tudom finanszírozni.Előző terhességemkor volt, hogy 2 napinta kellett mennem, alkalmanként 2-3000 tudtunk adni(borítékba). Viszont most kicsit rosszabbul állunk, és arra gondoltam, hogy csak havonta adnék 5000-et. Emlékezne rá, hogy múltkor adtam, ha most nem? Vagy hogyan csináljátok ezt? Esetleg megint adjak sűrűn keveset?
2016. aug. 3. 15:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek, miért nem mész rendesen TB alapon? Így mi értelme van? Én SZTK dokihoz járok (1 fix orvoshoz aki minden kedden rendel ebben az SZTK-ban) Mivel kedvelt és jó orvos, 2-3 hétre előre bejelentkezem mindig hozzá és kész. Eddig max fél órát vártam rá. Soha egy forintot nem adtam neki, mégis normális, alapos és mindent elmagyaráz.
2016. aug. 3. 16:56
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

nekem mind a 3 szülésem ingyen volt

sztk-ba jártam mindig ugyan ahhoz a dokihoz és ügyeleten szültem

2x is annál a dokinál akihez jártam :)

teljesen korrekt ellátást kaptam mindegyik alkalommal

a 3-ból 2 császár lett a végére

egy fillért sem adtam senkinek sem - miért is kellet volna ? ez a munkája tessék rendesen elvégeznie

szal a helyedben mindig ugyan ahhoz kérném az időpontot az sztk-ba és TB alapon mennék

pluszt nem adnék neki - munkaidőben van !!!

2016. aug. 3. 17:01
 13/26 A kérdező kommentje:
Na igen. Úgy várom ki a sorom, hogy vannak rajtam kívül mások, akik így járnak. Akkor lehet úgy lesz ezután, hogy a hétfői rendes kórházi rendelésre megyek, és csak akkor adok pénzt, ha sos-ben kell hívjam. A szülést előre megbeszéltük, azt mondta ennyi az ára. Amúgy nagyon jó orvos, bár kicsit anyagias. Kiszámoltam az első terhességemkor kb 200+60 volt az egész. Ez most nem fog menni. Viszont annó nem lett volna és meg sem maradt volna a baba. Clostylbegytes, utrogestanos volt, kicsit levált a méhlepény, fertőzést is kaptam a kórházban egyszer... A szülés is sürgősségi császárral fejeződött be, mert kezdett leszakadni a placenta. Szóval félek, hogy pénz nélkül nem sikerülne.
2016. aug. 3. 17:02
 14/26 A kérdező kommentje:
A szülésem akkor volt, mikor épp ügyelt.
2016. aug. 3. 17:03
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

azta :O nekem szuper orvosom van, magánrendelésre jártam (most várom, hogy beinduljon, 40. héten vagyok, már nem megyek a rendelésére), 100kér a szülésért és 60.000.- adtam neki összesen a magánrendeléseken! ahol nem vártam, mindig volt uh, minden kérdésemre válaszolt, tiszta környezet fogadott, stb...

te meg majd dupla ennyit fizetsz sztk-ban? nem normális már ne is haragudj! aztán meg csodálkozol, hogy anyagias a doki... vajon mitől? (irónia)

2016. aug. 3. 17:25
 16/26 anonim ***** válasza:

10ezret fizettem maganban/alkalom.(havi 1) 80ezer volt a vegere.a korhazban nst utan,vagy ha valamiert visszahivott nem fizettem.

Program csaszar volt,amit mar az elejen tudtunk.

Nem kapott kulon penzt szules utan.mar a masodiknal sem.

Azota is hozza jarok,eppen olyan kedves,rendes mint mindig.

Nagyon nagyon sok penzt kifizetsz....

2016. aug. 3. 17:44
 17/26 A kérdező kommentje:
Azthiszem, át kell gondolnom ezt az egészet. Így leírva tényleg borzalom. Az a baj, hogy itt vidéken nem igen van választás. Mondjuk úgy néz ki, megint megjön. Tegnap voltam dokinál, húvelyi uh-t csinált, 11 mm endometrium de semmit sem látott. Clostys hónap volt, nem is adott másik receptet. Szerintem ma meg megjön. Most megint menjek vissza, megint recept és pénz, aztán majd uh+ismét egy kis boríték... Á, kezd elegem lenni.
2016. aug. 3. 18:22
 18/26 anonim ***** válasza:

En magánba járok. Havi 1x 20.000Ft. Ha vmiért többször kell menni akkor nem fizetek. A szülésért 120.000 Ft-ot adok+50.000Ft a szülésznőnek.

És 380.000Ft a Maternitynek.

Ha kicsit spórolsz akkor a magán klinikát is kigazdálkodhatod.

2016. aug. 3. 18:51
 19/26 anonim ***** válasza:

Kérdező megkérdezhetem melyik kórház?Priviben is jó,ha nem akarod kiírni.

Én is clostys vagyok.Az uh-kért az én dokim nem kért pénzt,pedig Előfordult h csak magánban tudtuk megnézni.Vagy pl most h pozit teszteltem,kellett utrogestan.Felhivtam,mondta menjek az sztk s rendelésre és ir fel.Be se jelentkeztem,pénzt se adtam.Pedig kisváros ez is.Vidék

2016. aug. 3. 20:54
 20/26 anonim ***** válasza:

Hogy jött ki a 200+60?!A 60 oké,a szülés.De a 200?!Én bp.-i vagyok,a dokim 70-et kért a szülésért(császár,hüvelyi ugyanannyi),a magánrendelése 12000/alkalom.Akárhogyan számolom,ez köszönő viszonyban sincs az általad kifizetett összeggel.Ja,és fogadott volt a szülésznő is,Ő 40 ezret kért.Ez összesen(218 ezer ft)közel sincs annyi,minta mit Te kifizettél.A két gyerekem között 4 év a korkülönbség(2008,2012)mindkettőnél ugyanez a tarifa volt.

Miért nem fogadod fel inkább?

2016. aug. 4. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!