Bp, Bajcsy kórház szülészet vélemények? Minden érdekel!
Figyelt kérdés
Mennyire pártolják a császár utáni hüvelyi szülést?2016. aug. 2. 23:47
1/3 Mercédesz01 válasza:
Ferenczi doktort keresd fel! 1. Osztályú orvos ,engem biztatott hogy próbáljam meg a másodikat simán!
2/3 anonim válasza:
Az első császárom után természetes szülésre készültünk a dokimmal. Abszolút támogatott. Az egy dolog, hogy a kislànyomnak esze ágában sem volt megindulni, 8 nappal hordtam túl. Indítani kellett, mert már brutál kevés volt a magzatvíz. De a dokim mindent bevetett, hogy elkerüljük a császárt. Még burkot sem akart repeszteni, felhelyezett egy tágító ballont, hátha...de semmi. Végül császár lett. Mondjuk én egyik császáromat sem élem meg traumaként. De nem a dokin múlt. Toldi doki a neve.
3/3 anonim válasza:
Változó, mert van orvos, aki fűt-fát megígér, aztán a szülésnél meg a császár felé "tereli" a dolgokat.(volt már szerencsém pár bajcsys dokihoz)
Mellesleg az első válaszoló véleményét száz százalékig osztom. Ő magasan a legjobb orvos a Bajcsyban, és nem mellesleg nagyon jó ember is.
Ha minden jól megy, én ikreket fogok nála szülni jövő év elején (bár én nem bánom, ha nem sikerül a VBAC).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!