Hasonló helyzetben volt valaki?
Kitartas.
Nem volt szep az orvostol,de ilyet En is tapasztaltam mar.
Ha nem a sajat orvosod kerdezed akkor szarnak a fejedre.En felhivtam az orvosom es elnezest kertem de megkerdeztem tole telefonon.
Megnyugtatott es felajanlotta,hogy bejon,megnez.
Egy ora mulva ott volt.addigra nyilt a mehszajam is es mentunk is a szuloszobara.
Nem ilyen jellegu fajasaim voltak mint Neked.nem is voltak igazan erosek,csak rendszeresek.de aztan burokrepesztes utan jott a java.
Nem tudod az orvosod felhivni?
Lehet,hogy a nyakdugod tavozott.az nem feltetlen jon egyben.azt jelzi,hogy nyilsz es keszulodik a tested.
Nyugodj meg.pihenj le.tudom,hogy rossz ilyen kiszolgaltatott helyzetben.simizd a pocid,beszelj a paroddal.
Gyors szulest es jo egeszseget ;)
Amit tapasztalsz, az normális.
Az orvos meg bunkó volt.
És nincs szerencséd, hogy bent fogtak, otthon sokkal kényelmesebb.
Én szivárgó magzatvízzel is haza mentem, két nap múlva indult a szülés, és nem maceráltak agyon...
Igaz, nem első baba volt.
Nézd, én pénteken éjjel kerültem be a kórházba és hétfőn hívtam fel a dokimat azt mondta megnéz ő és miért nem hívtam korábban. :D aztán megnézett délután azt mondta egyelőre nem lesz szülés reggel meg írja a zárómat, majd visszamegyek ha tényleg szülök. (Pár napig voltam otthon még egyébként.)
Én nagy gyakoris vagyok de amikor tényleg beindult a szülés nem volt kedvem meg erőm itt írogatni egyébként. :)
Azt senki nem tudja meddig húzod még, lehet éjjel beindul rendesen a szülés de az is lehet, hogy majd indítanak 41 hetesen.
Kitartást és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!