Mi a véleményetek arról hogy a sógornőm kijelentette hogy két hétig hozzájuk ne menjen senki?
Mivel 3gyerekem van engem sem zavart baratnom gyerekes latogatasa a korhazban,megkerdezte.
A ket nagy apjanal mikor szuletett a felteso a nagyok nem mehettek 2 honapig....hat Nekem ez nagyon nem tettszett...de ok feltesok.mikor nalunk szuletett a pici En sem adtam Oket zaciba.
Akinek elso gyerek,es teso nincs az lehet jobban felti a gyerekektol a picit.
Tovabbra sem ertem miert kell kizarni a nagyszulot egy egyszeri fel oras latogatasbol is....aztan havonta egyszer meg hat had lassa mar a gyereket...a nagyszuloknek is van lathatasi joguk.
Es kesobb pedig bizony nagyon is jol jon egy nagymama,ako vigyaz majd a gyerekre ha kell.
En ugy erzem sok eloszor szulo no ki akar mindenkit zarni.mert O milyen szupi anyuka lesz,aztan ezekbol jonnek ide par ev mulva az olyan kerdezok,akik ki vannak bukva,hogy nem tudnak mit csinalni a gyerekkel,meg kikeszultek es nincs el a gyerek senkivel.....maguknak koszonhetik.
Nekem is rosszul esne! De sajnos nem tehettek semmit. Én tuti elmondanám a tesómnak négyszemközt a véleményem, de ha kitartanak emellett, akkor el kell fogadni.
Van neked is gyermeked, szóval anyukád unokázhat, ők meg akkor maradjanak maguknak, csak akkor ha segítség kell, akkor is oldják majd meg.
Én személy szerint, igaz összesen 5 hetet volt "szerencsém" bent tölteni, örültem a látogatóknak. Nem a szívem csücske anyósom, mésem vettem volna el tőle (se) az élményt, hogy ott lehessen a kórházba, és láthassa az első és valószínűleg egyetlen unokáját születése után!
Farfekvés miatt császároztak, 8-ra voltam kiírva, kint várt a 2 mama a folyosón. Engem nem zavartak, ők boldogok voltak, hogy láthatták a fiúnkat pár órásan pár percre. Utána kaptam 2 puszit, és a boldogságtól lebegve ellibegtek dolgozni, meg dicsekesni.
Nehezen tudom elképzelni, eleve amit sógornőd kér mert a kórhában töltött 5 hét alatt nem láttam olyat, hogy kismamánál nem nyüzsögtek a látogatók naponta 2x! Vagy az ő szülei, tesója, barátai mehetnek csak ti nem? Vagy ő lesz az egyetlen az osztályon aki nem fogad látogatót, csak a férjét?
#25 vagyok.
Még annyit tennék hozzá, hogy fura nekem, hogy sokan itt "látogatóként" meg "vendégként" hivatkoznak a családtagokra!
szerintem egyszerűen csak másmilyenek vagytok ti,és ő.
nálatok az a normális,hogy megy a rokonság,nem kérdezi,hogy akarod-e,és ez neked is ó így .
a sógornőd meg nem akar maga köré senkit amíg kicsit fel nem épül,meg meg nem szokják egymást hárman,én is ilyen vagyok,én ez t nagyon megértem,és szerintem ezzel a két héttel nem mondott sokat,nekem az jön le,hogy nem bunkózni akar,akkor egy hónapot is mondhatott volna.
de szerintem olyanokat NE mondjatok,hogy majd "bemegyek a kórházba",me,hogy "majd havonta megyek".én biztos kitépném az összes hajam a kijelentő módtól,űgy érezném,hogy nincs választásom,rám erőszakoltátok magatokat. inkább kérdezzetek,hogy jó lesz,ha havonta megyünk? erre nehezebb is nemet mondani,és nem olyan erőszakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!