Mi a véleményetek arról hogy a sógornőm kijelentette hogy két hétig hozzájuk ne menjen senki?
Nekem igaz csak aznapom volt rossz, de ha bem igy lett volna sem értem, hogy pl korházban hogy üvegajton megnézzék a kicsit kitolva, miért veszi el tőlük az első pillanatokat.
Nálunk a "lábadozo"részbe be sem jöhetnek igy nincs rokonsereg sehol csak kint a vároban max.
Otthonában oké, ha nem akar fogadni egy darabig, na de egy egy kórházba egy pár percre....
Semelyik rokonnal nem tennék ilyet amíg járni tudok és ki tudom tolni
Akkor meg csak simán bunkó az összes, aki bejelentkezés nélkül megy, pláne ilyen helyzetben.
Sosem voltam az a fajta aki megtiltja,hogy jojjenek hozza.
De most a 3.nal az ujj anyos rendesen kiakasztott
A korhazba sose akkor jott mikor igerte,pedig egyedul ennyi keresem volt.mindenkinszoljon mikornszeretne,tud jonni.ne legyenek egyszerre sokat.csaszaros voltam,nem tudtam kipattogni az agybol.utooag ezt is vissza hallottam,hogy fel se keltem mikor ott volt(epp vert kaptam amugy)
Aztan mikor jottunk haza mar itt voltak mire megjottunk.rajtam a nadrag begombolatlanul,Ok meg a szobaban a gyerek korul 4en apukaval egyutt.En meg fozzek kavet,mert innanak....a konyhaban uldogeltem beverzett csaszarsebbel 3!!orat.addig itt voltak.kozben jottek anyumek is,de anyukam elmosogatott,hozott kajat,berakta a korhazi cuccokat a mosogepbe es kiteregetett.azta elmentek.velem beszelgettek vegig,a picit alig neztek meg,mert anyosek korbealtak,kezbol kezbe adtak....na ezen kiakadtam.kapott is a parom mikor elmentek.elnezte,hogy En ugralok friss csaszarral...ezutan is ha AnUkam jott O segitett,mosott,vasalt,takaritott.orultem,hogy itt van.ha anyosom jott O csak ult,elvarta,hogy kiszolgaljuk (vagy En vagy Anyukam) paromnak hataridos munkaja volt,O dolgozott.Anyum maradt itt furdetni is.
Egy het utan mikor a nagyok hazajottek jott minden reggel es vitte a gyerekeket oviba,suliba plusz egy hetig meg delutan is ment ertuk.
Mostmar kevesebbet jonnek anyosek is szerencsere.
Azzal amit irtal egyaltalan nem lenne bajom.
Én maximálisan megértem, én is így vagyok ezzel.
Én is mondom mindenkinek hogy nálunk nem kell jönni. Felesleges.
Amikor meg azt mondják hogy majd ők jönnek segíteni akkor a hátamon is feláll a szőr. Nekem az.nem segítség hogy eljönnek egy fél.napot ott ülnek körbeugrálok mindenkit, aztán távoznak!!!!
Az segítség.lesz amikor anyukám jön hoz valami főtt kaját, esetleg.összemosogat, kitakarít.
28 hkm
Ha kedves akarsz lenni akkor megkérded, hogy viheted-e õket, vagy majd csak késõbb és elfogadod a vàlaszàt. Tényleg nem vagyunk egyformák, ezen ne akadj fent. A sóg.nõd sem elmebeteg, csak màs a gondolkodásmódja.
Azt meg te írtad félreérthetõen, h anyukàd mikor menjen majd.
17-es válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!