Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3. császárt kinek hányadik...

3. császárt kinek hányadik hétre programozták? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Az első a kiírás napján volt, a második is a kiírás napján, és 5 és fél évvel az első után. Most viszont csak másfél év lesz a kettő között.
2016. aug. 1. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem az első császár sürgősségi volt. A 2. 38+2 hétre lett kiírva, akkor is volt. A 3. császárt úgy beszéltük meg, hogy még a betöltött 38. hét előtt megcsinálja az orvosom, de a kislányom ezt nem várta meg, így ez is sürgősségi lett.
2016. aug. 1. 21:21
 2/11 Eszter76 ***** válasza:
Orvosfüggő. Van olyan doki, akki a 3.-nál már nagyon nem akarja kockáztatni, hogy magától induljon a szülés. Az enyém nem félt ettől, és simán a 39. hétre programozott (én se akartam előbbre). Aztán 3 nappal korábban beindult a szülés, de nem vészesen, így szép nyugodtan megvártuk a dokit - aznap megcsászározott, de nem volt semmi kapkodás.
2016. aug. 1. 21:58
 3/11 anonim ***** válasza:

7evvel a masodik utan 38+4 napon volt.

Mar igy is elegge huzos volt,nagyon vekony volt a hegem.

2016. aug. 4. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez engem is erdekel :)
2016. szept. 1. 12:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Engem az 1. császár után még kétszer hagytak spontán szülni. Szerintem jobb mint császárral. De ha muszáj, akkor érthető.
2016. szept. 1. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Én most várom az első babámat, miért szoktak programozott császárt csinálni? Mármint hogy milyen probléma miatt pl? A baba nagysága és a medence szüksége miatt tudom, hogy szoktak.
2016. szept. 1. 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:
*szűksége
2016. szept. 1. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy így nagyon darabokban. Azt is tudom, ha faros a baba, legtöbb esetben csaszaroznak.
2016. szept. 1. 18:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Csaszar utan egyebkent mekkora eséllyel hagynak szulni?
2016. szept. 1. 20:37
 10/11 A kérdező kommentje:

Szívbetegségem miatt csak császárral szülhetek, ezért mindkét gyerekem így született, és a harmadik is így fog.

A programozott császár azt jelenti, hogy az orvos kijelöl egy időpontot, és akkor császároz meg, tehát programozva van, hogy mikor szülök.

2016. szept. 1. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!