Adjatok még tippeket szülés megindítására, légyszi! Mindent kipróbáltam, amiket itt olvastam, de semmi nem használ. esetleg talán van még vmi? . Be kell feküdnöm jövő héten 41hetes vagyok. Nem szeretnék szülésindítást.
ezeket próbáltam:
-séta, lépcsőzés, tonikot iszom, erős kaják, szeretkezés és orgazmus naponta többször.
aktív vagyok, főzök-mosok-takarítok, ablakot is mostam, udvart rende raktam, virágot ültettem....
esetleg mit javasoltok még?
tegnapig nem éreztem pánikot, poénra vettük a párommal a "próbálkozásokat", de amikor a dokim közölte, hogy a hétvége után nem várunk tovább, megijedtem... szeretném, ha magától bújna ki!
köszi, aranyosak vagytok4
azért abábakoktél durvának hangzik!
a borsmenta teát nem próbáltam ki végül, mert azt olvastam görcsoldő hatású.
viszont azevőkanál ricinus már lent van, várom a hatását.
jó éjt nektek!!
Nekem egyik gyereknél sem vált be semmi...
viszont a nagyon meleg-forró víz TILOS, ugyanis lepényleválást okozhat.
Ne félj az indítástól, akkor végig felügyelet alatt leszel. Igaz fájdalmasabb, de gyorsabb:)
Szia!
Én írtam a ricinust! majd írd meg mi volt! könnyű szülést!
Meleg fürdő.
Engem kedden fektettek volna, vasárnap este megszültem.
Nekem egy bába a ricinust javasolta, de pont aznap próbáltam volna ki, amikor elindult a szülésem (40+3), úgyhogy kimaradt...
Csinálj limonádét és bele 3 kanál ricinusolajat. 3 órán belül rohanás lesz, de azt mondja ,hogy hatásos. És tán még beöntés se kell :D
Hát ha ennyi mindent csinálsz és nem indult meg, talán feküdj le pihenni hátha neked az kell :) Amúgy nekem is a málnalevél tea segített, négy nap alatt szültem. Napi két-három bögrével is ittam.
Egy ismerősömnél az orvosi vizsgálat után este indult meg a szülés :)
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!