Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39 hetes vagyok jövő hét...

39 hetes vagyok jövő hét péntekre vagyok kiirva, mind a két méhszáj külső belső zárva, mennyi az esélye hogy szülés lessz a jövő héten?

Figyelt kérdés
köszi a válaszokat
2008. máj. 16. 23:50
 1/4 anonim ***** válasza:

A méhszáj állapota bármelyik pillanatban változhat. Figyeld magad, milyen jeleket tapasztalsz, abból könnyebb megsaccolni, mikor jön a babó. Egy kedves ismerősöm azt mondta nekem - 32 hetes vagyok - hogy amikor az egész család ablakot pucol és mániákusan újra átvasalom a kisruhákat, na akkor ott hamarosan baba lesz.

Könnyű, szép szülést neked!

2008. máj. 17. 06:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Engem 2,5 hete túlhordással, kh-ba fektetéssel fenyegettek.Aztán egyszercsak jött 1-2 fájás.Aztán megnyílt a méhszáj,leszállt a pocak,és most nagyon várjuk,hogy kettőben legyünk,talán a hétvégi hideg front kiimátkozza onnét,mert elég volt.

1-2 nap alatt sok minden változik.Bizz te is a frontokban.

39 hetes kismama

2008. máj. 17. 06:39
 3/4 anonim ***** válasza:

szia én nemrég szültem, elfolyt a magzatvíz, így ráadásul száraz szülésem volt,de én mikor bevitt a mentő még zárt voltam!

rá 3 órára 1 újnyira, erre rá 4 órára 3 ujjnyira és és végre du.6 órától nagy nehezen hajnali 04:22-kor megszületett a kisfiam!

A front nagyon sokat határol!

Amikor én szültem tele volt a szülészet, mert melegfront volt, előtte 1 héttel üres volt a szülészet,mert akkor hideg volt!!!

Ez volt februárban!!!!!!!

Nem izgulj,sok sikert és kitarást!!!!!!

3 hó. kisfiú anyukája

2008. máj. 17. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem 39 hetesen elfolyt a magzatviz, a doki azt mondta,hogy be kell fejezni a szülést , mert fertőzésveszély állhat fent, igy bementünk a korházba , de a fájások 6 órán keresztül nem jöttek, hiába vártunk. Akkor bekötöttek perfuziot és oxitocint és probálták beinditani, de azzal sem ment. A doki azt mondta,hogy nincs előkészülve a szervezetem, igy végül közösen a dokival úgy döntöttünk,hogy császár legyen, mert kinlodhatok 1-2 napot és lehet csak az lesz a vége. Végülis 40 perc alatt megvolt a műtét nem éreztem semmit, már aznap este lábra álltam, a varrás sem fáj, nyugodtan tudok ülni. könnyű szülést kivánok, 1 hetes kisfiú anyukája :)
2008. máj. 18. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!