39 hetes vagyok jövő hét péntekre vagyok kiirva, mind a két méhszáj külső belső zárva, mennyi az esélye hogy szülés lessz a jövő héten?
A méhszáj állapota bármelyik pillanatban változhat. Figyeld magad, milyen jeleket tapasztalsz, abból könnyebb megsaccolni, mikor jön a babó. Egy kedves ismerősöm azt mondta nekem - 32 hetes vagyok - hogy amikor az egész család ablakot pucol és mániákusan újra átvasalom a kisruhákat, na akkor ott hamarosan baba lesz.
Könnyű, szép szülést neked!
Engem 2,5 hete túlhordással, kh-ba fektetéssel fenyegettek.Aztán egyszercsak jött 1-2 fájás.Aztán megnyílt a méhszáj,leszállt a pocak,és most nagyon várjuk,hogy kettőben legyünk,talán a hétvégi hideg front kiimátkozza onnét,mert elég volt.
1-2 nap alatt sok minden változik.Bizz te is a frontokban.
39 hetes kismama
szia én nemrég szültem, elfolyt a magzatvíz, így ráadásul száraz szülésem volt,de én mikor bevitt a mentő még zárt voltam!
rá 3 órára 1 újnyira, erre rá 4 órára 3 ujjnyira és és végre du.6 órától nagy nehezen hajnali 04:22-kor megszületett a kisfiam!
A front nagyon sokat határol!
Amikor én szültem tele volt a szülészet, mert melegfront volt, előtte 1 héttel üres volt a szülészet,mert akkor hideg volt!!!
Ez volt februárban!!!!!!!
Nem izgulj,sok sikert és kitarást!!!!!!
3 hó. kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!