Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 40. hetben vagyok es azt...

A 40. hetben vagyok es azt mondta a no dokim hogy holnap menjek be a korhazba es meginditja a szulest es meg lesz a picurom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
de nem mondott semmi okot arra hogy miert kell megszuljem amikor o akarja,de szerintem es barkit kerdeztem nem ajaljak hogy menjek majd a gyerek mikor fel lesz keszulve es o magatol akar kijonni majd akkor menjek, de szerintem is. mit tegyek???
2008. szept. 29. 15:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
na sziasztok hat akkor este mikor irtam akkor meg is jottek maguktol a fajasok es masnap 15 orara meg lett a kis kimberlynk. jol vagyunk mar itthol . koszonom a jo tanacsokat
2008. okt. 10. 21:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok Neked, sok boldogságot a picikével és legyen hosszú, boldog élete!
2008. okt. 11. 08:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Magyarországon az érvényben lévő jogszabályok szerint hivatalosan max. 2 héttel engedik túlhordani a babát, némelyik kórházban csupán 1 héttel. Nekem is megindították az első babánál és én is teljesen jól voltam, leleteim rendben voltak, mégse bántam meg, mert szülés után derült ki, hogy a lepény már nagyon el volt öregedve, így a baba is veszített a súlyából az utolsó napokban.
2008. okt. 19. 18:58
 14/14 A kérdező kommentje:
koszonom a jo kivansagokat.. csak most volt idom feljonni egy picit a netre. jol vagyunk csak nagyon keves tejem van igy hat kell adjak tejport is. sok puszi nektek
2008. okt. 21. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!