Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Harmadik mekkora sullyal...

Harmadik mekkora sullyal szuletne?

Figyelt kérdés

Van ketto lanyom.Az egyik 4eves idore szuletett 2730g 51cm.Masodik kerek 38hetre 2050g 45cm

Orvosok nem tudjak mitol.Genetikara fogjak.Nem dohanyzom vernyomasom tokeletes volt meg maga a terhesseg is.Az orvosom azt mondta hogyha lenne 3. valoszinu eg kisebb lenne es ez elszomorit mert szeretnek de felek bevallalni.Orulok hogy a masodik egeszseges es nincs baja.Attol felek a harmadik nem lenne egeszseges.

2016. júl. 25. 13:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!...kiveve az utolsonak.Szerinte te vagy primitiv.Felnott emberek vagyunk es egy kis ilyedseg van bennem azert kerdezek hogy tobb velemenyem legyen errol, hatha ra akadok olyas valakire aki hasonlo helyzetben van/volt.Ezek szerint fogalmad nincs sokmindenrol de megbocsalthato.Nem szeretem az ilyen embereket de sokan igy vannak.Nem azt kerdeztem hogy hogy kell sutni a kenyer hajat.....nekem ez sokat szami/jelent.

Valoban ezt mondta az orvosom hogy meg akkora sem lenne es azert megijesztett mert csak orvos mondta akiben bizok/biztam.

2016. júl. 26. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!