Harmadik mekkora sullyal szuletne?
Van ketto lanyom.Az egyik 4eves idore szuletett 2730g 51cm.Masodik kerek 38hetre 2050g 45cm
Orvosok nem tudjak mitol.Genetikara fogjak.Nem dohanyzom vernyomasom tokeletes volt meg maga a terhesseg is.Az orvosom azt mondta hogyha lenne 3. valoszinu eg kisebb lenne es ez elszomorit mert szeretnek de felek bevallalni.Orulok hogy a masodik egeszseges es nincs baja.Attol felek a harmadik nem lenne egeszseges.
Koszonom a valaszokat!...kiveve az utolsonak.Szerinte te vagy primitiv.Felnott emberek vagyunk es egy kis ilyedseg van bennem azert kerdezek hogy tobb velemenyem legyen errol, hatha ra akadok olyas valakire aki hasonlo helyzetben van/volt.Ezek szerint fogalmad nincs sokmindenrol de megbocsalthato.Nem szeretem az ilyen embereket de sokan igy vannak.Nem azt kerdeztem hogy hogy kell sutni a kenyer hajat.....nekem ez sokat szami/jelent.
Valoban ezt mondta az orvosom hogy meg akkora sem lenne es azert megijesztett mert csak orvos mondta akiben bizok/biztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!