Evettke13 kérdése:
Ha eljön a szülés ideje tényleg leborotválják a nemiszervem? És tényleg végbél mosást is kapok? Csak értelmes válaszokat
Figyelt kérdés
Nagyon sok ismerösöm mondja de azt is hallottam már hogy ez hülyeség ezért nagyon kíváncsi lettem2016. júl. 24. 10:58
21/26 anonim válasza:
Tőlem nem kérdezték, és nem is borotváltak (4 nappal előtte szedtem le magamnak), beöntést sem kaptam (Bp II-es számú klinika).
Most máshol fogok szülni, nem tudom, ott hogy megy.
22/26 Betu válasza:
Lepontoznak mert nem sz@rtam a szülőàgyra!?Meg azért mert nem volt szőrös a muffom hàt nagyon vicces ez a gyk.!😂😂😂
23/26 anonim válasza:
Engem meg pont az ellenkezőjéért...
Fő a logika. :)
24/26 anonim válasza:
Szia. 5 x szultem. Beontest adnak mert akkor nem a szulo agyon jin ki nyomasnal ami benned ven. Ezt a fertozes elkerulese miatt kell megtenni. Borotvalni nem mindig bortvalnak. De egyszerubb ha azt te otthon megcsinalod magadnak.
25/26 anonim válasza:
A tapasztalatokon mi a $zart lehet lepontozni?
26/26 anonim válasza:
Pont azt. A szart. Mert nem voltal hajlando kula bát a szulo agyra tenni😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!