Menjek be a kórházba? Vagy úgy is csak hazaküldenének?
Figyelt kérdés
36+2 hetes vagyok, ma szexeltünk a párommal (óvatosan), és kb 1 órája görcsölök. 2-4 percenként jön egy görcs, és egy percig tart. Olyan, mintha egy nagyon rossz menstruációs görcs lenne. Első baba, nem tudom mit kéne éreznem, ez már a szülés? Hétfőn voltam orvosnál, akkor 1110 volt a méhszájam.2016. júl. 23. 20:36
1/11 anonim válasza:
zuhanyozz le meleg vízzel, és ha nem múlik akkor menjetek be. Inkább feleslegesen mint későn...
2/11 A kérdező kommentje:
Eddig feküdtem, ha felállok akkor kicsit jobb. Nemsokára megyek, megfürdök forró vízben, hátha elmúlik.
2016. júl. 23. 20:52
4/11 anonim válasza:
Az 1110 azt jelenti, hogy majdnem teljesen nyitott vagy. Ilyen értékkel már nem is lehet szexelni az orvosom szerint, mert nagy a fertőzésveszély. Azt mondta, hogy teljesen zárt méhszájnál biztonságos. Én mindenképpen orvoshoz mennék, szerintem csak attól fogsz igazán megnyugodni, amit ő mond.
5/11 anonim válasza:
Ismerősöm is együttlét után szült meg 24 órán belül.
6/11 anonim válasza:
Én bemennék, nekem ilyen fájdalommal indult.
7/11 anonim válasza:
meg ha nyitva vagy furdeni se szabad..plane nem forro vizben. vagy ezt rosszul tudom? :)
8/11 anonim válasza:
Én 2 héttel előbb kerültem be görcsökkel,megvizsgáltak,azt mondták még korai a szülés,igyak meg otthon egy pohár vörösbort. Azonnal el is múlt.Végül időre szültem.
9/11 anonim válasza:
Nyitott a méhszájad. Se szex, se fürdőkádas fürdő.
Menjetek be vizsgálatra.
10/11 anonim válasza:
Kérdező, végül elmúlt, vagy bementetek? Ha utóbbi, akkor godolom csak abban az esetben válaszolsz, ha hazajöhettél... remélem, minden ok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!