Kell-e kérnem érzéstelenítőt? Milyen módon szüljek?
Szia!
Ha van választott doktorbácsid akkor nyugodtan beszéld ezt meg vele. Minden doki más. Bár én nem beszéltem meg vele az elsőnél, megkaptam a gázt és nekem nagyon bejött:-)! Az epitől én az az igazság félek, szerintem a gáz jó, nincs mellékhatása, oldja az izmokat és egy-két próbálkozás után már érzed mikor kell szívni. Nem szünteti meg a fájdalmat, csak tompítja! Ez az én tapasztalatom. Tudom, okoskodásnak hangzik, de kell egy kis fájdalom, hogy érezd mit mikor kell csinálni.
Remélem segítettem! Nyugi!-)
Én az elsőnél nem kértem semmit,csak a fenekembe kaptam az injekciót.A fájások közt aludtam tőle.
A másodiknál sorba adták ezeket az injekciókat,semmit nem értek.
Most terhes vagyok és már megfogadtam az előzőnél,hogy epidurális érzéstelenítőt kérek,mégegyszer nem csinálom végig azt a szenvedést.
Kérdezd meg a dokit!
Én mást nem ajánlok, csak a homeos bogyókat, de azt nagyon!!! Én 15 hete szültem, mindennemü fájdalomcsillapító nélkül!!! Fél 3-kor burkot repesztettek és fél 6-kor meglett a lányom. Egyáltalán nem fájt, ha hiszitek ha nem, nem emlékszem fájdalomra. Feszülésre igen, olyan érzésre, mintha szét akarnék szakadni igen, eszméletlen tolásra igen, de fájdalomra nem. A doki meg a szülésznő is dícsért, hogy első babával miylen ügyes vagoyk, és bárcsak mindenki ilyen lenne... Ők is folyamatosan nyüsztöltek, hogy szedjem a homeos bogyót. Etől, nem ettől, de könnyen és hamar meglett a babám és előnye, hogy nincs hátránya. A legrosszabb, ami történhet, hogy nem segít, de ártani nem fog. !!
Epitől én is félek, nem is mertem volna kérni, a gázzal barátkoztam, de azol eredetileg szültem volna, nem adnak semmi fájdalomcsillapítót. És végül, mikor szülés közben kérdeztem, hogy mit adnának, ha adnának, már a szülésznő is azt mondta, hogy semmit, hisz mindjárt meglesz a baba.
Szerintem próbáld ki, és ha nem bírod, még mindig kaphatsz valamit:-)
Beszúrom Neked, ezt is én írtam egy korábbi kérdésre:
Csodálatos dolog fájdalom nélkül szülni. Olyan szülésem volt, hogy mindenki sírt a gyönyörtől. Hiszti, kiabálás nélkül zenére jött világra a kicsi 7 hete. A legnagyobb fájásokat is könnyen átvészeltem, ennek ellenére megéltem a szülésemet. Összevarrás után felpattantam az ágyról, és a saját lábamon mentem át a megfigyelőbe. A következő szülésemnél is ezt választanám. Hajnal 4-től, délután 1-ig elrepült az idő.
Megjegyzés: A legjobb anesztesre bíztam, és legközelebb is csak ő szúrhat!
A gáz azért nem művel ilyen csodát, az összevarrást is érzed, barátnőmnek az jobban fájt mint a szülés.
Üdv, már 15 hetes királylány anyukája
Epit SOHA nem kérnék,a gáz szimpatikus lett volna,de végül azt sem kértem..mivel nem kellett vajudnom:))S a kiírt napon, 2 óra hossza alatt,érzéstelenítés nélkül hoztam világra első Gyermekemet: a mi drága Kisfiúnkat:)
Nem is értem,miért nem akarják sokan átélni a szűlés fájdalmának gyönyörűségét??:))))az eredmény ugyis :maga a CSODA:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!